menu
sluiten
menu sluiten
Opdrachten

Damianenklooster Sint-Oedenrode

Status: bestaand

Sorghuys Meierijstad is eigenaar van het oude Damianenklooster aan de Schijndelseweg in Sint-Oederode. In het Rijksmonumentale pand is de helft verhuurd aan een verslavingskliniek van Promentis. Voor de andere helft worden er nog huurders gezocht. Voor de rest van het 13,5 hectare grote terrein worden nog plannen ontwikkeld in overleg met de gemeente. De eigenaar wil zorgwoningen en een (zorg)hotel of bed and breakfast met recreatiewoningen bouwen.

Provadi verzorgt voor Sorghuys Meierijstad het beheer en onderhoud van dit monumentale pand en omliggende tuinen.

Villa Treeswijk

Villa Treeswijk Waalre

Status: gerealiseerd 2020

Aan de Valkenswaardseweg in Waalre is Villa Treeswijk in 2019 gekocht door een belegger. Het monumentale woonhuis, dat 18 jaar leeg heeft gestaan, is getransformeerd tot kantoorvilla en volledig gerenoveerd. De omliggende parktuin is opgeschoond. Het oorspronkelijke tuinontwerp is teruggevonden en zoveel mogelijk in oude luister hersteld.

Provadi heeft voor deze opdrachtgever de bestemmingsplanprocedure gedaan en de projectleiding tijdens de renovatie. Ook de tuinrenovatie is door Provadi begeleid.

Feringa Building Groningen met Libbe

Feringa Building

Status: realisatie

In Groningen realiseert Ballast Nedam het nieuwe gebouw voor Rijksuniversiteit Groningen. Met zijn 64.000 m2 BVO, 260 meter lang, 63 meter breed en vijf verdiepingen is de Feringa Building één van de grootste en meest indrukwekkende universiteitsgebouwen van Nederland. Daarnaast valt het duurzame karakter van het nieuwbouwcomplex op met 900 m2 aan zonnepanelen, warmtewisselaars, 2 bronnen voor warmte- en koudeopslag en is het aardgasvrij.

Provadi verzorgt voor Ballast Nedam de document controle voor een feilloze aansluiting tussen voorbereiding en uitvoer.

Lees meer over deze opdracht

Burgemeester van Hoofflaan Veldhoven

Status: in ontwikkeling

Aan de Burgemeester van Hoofflaan in Veldhoven transformeert Mastade de bakkerij tot een restaurant voor Domino’s Pizza op de begane grond. Deze zogenaamde ‘sit-in’ omvat ongeveer 200m2 VVO. Op de 1e en 2e verdieping worden vier studio’s gerealiseerd. Aan de achterzijde van het pand worden vijf nieuwbouwappartementen ontwikkeld. Deze appartementen hebben een vloeroppervlak van 42 – 48 m2.

Provadi heeft voor Mastade het haalbaarheidsonderzoek uitgevoerd en is nu bezig met de bestemmingsplanprocedure. Daarnaast heeft Provadi de opdracht om het omgevingsvergunningentraject te begeleiden, de aanbesteding en de aannemersselectie te verzorgen, de projectleiding en directievoering tijdens de bouw te doen alsmede het beheer en onderhoud te verrichten na oplevering.

Heistraat Veldhoven

Status: in ontwikkeling

Aan de Heistraat in Veldhoven ontwikkelt Mastade de eerste duurzame ‘Drive Thru’ voor Domino’s Pizza met een restaurantgedeelte. Ook wordt hier een KFC gevestigd. Het project omvat in totaliteit ongeveer 750M2 BVO. Op de rest van het terrein worden parkeerplaatsen voor bezoekers gerealiseerd.

Duurzaamheid en een groene uitstraling spelen een centrale rol in dit project. Zo worden er houten- en groenelementen toegepast. Daarnaast komen er solarpanels op het gebouw om te voorzien in de eigen energiebehoefte, het zogenaamde Nul op de Meter principe (NOM). De panden worden gasloos en de restwarmte van de elektrische ovens wordt hergebruikt. Zo worden ook de duurzaamheidambities van Domino’s en KFC waargemaakt.

Provadi heeft voor Mastade het haalbaarheidsonderzoek uitgevoerd en is nu bezig met de bestemmingsplanprocedure. Ook voor dit project heeft Provadi de opdracht om het omgevingsvergunningentraject te begeleiden, de aanbesteding en de aannemersselectie te verzorgen, de projectleiding en directievoering tijdens de bouw te doen alsmede het beheer en onderhoud te verrichten na oplevering.

Status: in ontwikkeling

Provadi heeft voor deze ontwikkeling het haalbaarheidsonderzoek uitgevoerd.

Status: in ontwikkeling

Provadi heeft voor deze ontwikkeling het haalbaarheidsonderzoek uitgevoerd.

Contact

Wil je weten welke waarde we aan jouw project kunnen toevoegen? Of heb je een andere vraag of wil je gewoon graag kennis maken?

Neem contact met ons op via de contact-pagina.

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor interessante artikelen en de laatste ontwikkelingen. Laat je e-mailadres achter en ontvang binnenkort onze allereerste nieuwsbrief.