menu
sluiten
menu sluiten
Opdrachten

Damianenklooster Sint-Oedenrode

Status: bestaand, 2021

Vacature Projectleider beheer en onderhoud

Opdrachtgever Focus Real Estate
Provadist Tom Martens
Functie Adviseur Beheer en Onderhoud
Dienst Advies
Sector Wonen
Rol Provadi Tom verzorgt voor Focus Real Estate, namens SorgHuys Meierijstad B.V., het beheer en onderhoud van dit monumentale pand en omliggende tuinen.

SorgHuys Meierijstad B.V. is eigenaar van het oude Damianenklooster aan de Schijndelseweg in Sint-Oederode. In het Rijksmonumentale pand is de helft verhuurd aan een verslavingskliniek van Promentis. Voor de andere helft worden er nog huurders gezocht. Voor de rest van het 13,5 hectare grote terrein worden nog plannen ontwikkeld in overleg met de gemeente. De eigenaar wil zorgwoningen en een (zorg)hotel of bed and breakfast met recreatiewoningen bouwen.

Grote Clubactie Tilburg

Status: bestaand, 2021

Grote Clubactie referentie Provadi

Opdrachtgever De Grote Clubactie
Provadist Arthur Rijntjes
Functie Projectontwikkelaar
Dienst Advies
Sector Wonen
Rol Provadi Arthur adviseert en begeleidt De Grote Clubactie bij de waardebepaling en het verkoopproces.

Het kantoor van De Grote Clubactie ligt midden in een te transformeren gebied in Stappegoor in Tilburg. Bij de herontwikkelingsplannen van de gemeente worden diverse functies en woningbouw toegevoegd, de ruimtelijke structuur wordt verbeterd en er wordt meer samenhang tussen functies gecreëerd. De Grote Clubactie is benaderd door een landelijk opererende gebiedsontwikkelaar voor de aankoop van het bestaande gebouw.

Benieuwd naar meer projecten? Lees dan verder.

Feringa Building Groningen

Status: realisatie, 2021

Feringa Building Groningen met Libbe

Opdrachtgever Ballast Nedam
Provadist Libbe Tenge
Functie Controller
Dienst Interim Management
Sector Werken
Rol Provadi Libbe verzorgt voor Ballast Nedam de documentcontrole voor een feilloze aansluiting tussen voorbereiding en uitvoer.

In Groningen realiseert Ballast Nedam het nieuwe gebouw voor Rijksuniversiteit Groningen. Met zijn 64.000 m2 BVO, 260 meter lang, 63 meter breed en vijf verdiepingen is de Feringa Building één van de grootste en meest indrukwekkende universiteitsgebouwen van Nederland. Daarnaast valt het duurzame karakter van het nieuwbouwcomplex op met 900 m2 aan zonnepanelen, warmtewisselaars, 2 bronnen voor warmte- en koudeopslag en is het aardgasvrij.

Lees meer over deze opdracht

Burgemeester van Hoofflaan

Status: in ontwikkeling, 2021

Opdrachtgever DeMaSt Burgemeester van Hoofflaan BV
Provadist Jeroen van der Poel
Functie Projectontwikkelaar
Dienst Interim Management
Sector Wonen, Werken
Rol Provadi Jeroen verzorgt het projectmanagement van de transformatie van het bestaande winkelband en de nieuwbouw op het terrein erachter.

Aan de Burgemeester van Hoofflaan in Veldhoven transformeert DeMaSt de bakkerij tot een restaurant voor Domino’s Pizza op de begane grond. Deze zogenaamde ‘sit-in’ omvat ongeveer 200m2 VVO. Op de 1e en 2e verdieping worden vier studio’s gerealiseerd. Aan de achterzijde van het pand worden vijf nieuwbouwappartementen ontwikkeld.

Provadi heeft voor DeMaSt het haalbaarheidsonderzoek en bestemmingsplanprocedure uitgevoerd. Daarnaast heeft Provadi de opdracht om het omgevingsvergunningentraject te begeleiden, de aanbesteding en de aannemersselectie te verzorgen, de projectleiding en directievoering tijdens de bouw te doen alsmede het beheer en onderhoud te verrichten na oplevering.

Kantoorpand Roosendaal

Status: bestaand, 2021

Opdrachtgever Particulier
Provadist Arthur Rijntjes
Functie Projectontwikkelaar
Dienst Advies
Sector Werken
Rol Provadi Provadi heeft onderzoek gedaan naar de mogelijkheden en kansen van het bestaande kantoorgebouw, bij herbestemming en herontwikkeling. Met het advies kan de opdrachtgever een goede financiële afweging kan maken met bijbehorende risico’ s.

Het kantoorgebouw is momenteel verhuurd en ligt in een woonwijk, aangrenzend zijn er maatschappelijke gebouwen gelegen. De opdrachtgever heeft Provadi gevraagd onderzoek te verrichten naar de herontwikkelings- of herbestemmingsmogelijkheden van het bestaande gebouw.

Afhankelijk van de mogelijkheden en kansen wordt in een vervolgopdracht koers gemaakt voor het ontwikkelproces.

Villa Treeswijk Waalre

Status: gerealiseerd, 2020

Villa Treeswijk - Referentie Provadi

Opdrachtgever Belegger
Dienst Advies, Interim management, Beheer en onderhoud
Sector Werken
Rol Provadi Provadi heeft voor deze opdrachtgever de bestemmingsplanprocedure gedaan en de projectleiding tijdens de renovatie. Ook de tuinrenovatie is door Provadi begeleid.

Aan de Valkenswaardseweg in Waalre is Villa Treeswijk in 2019 gekocht door een belegger. Het monumentale woonhuis, dat 18 jaar leeg heeft gestaan, is getransformeerd tot kantoorvilla en volledig gerenoveerd. De omliggende parktuin is opgeschoond. Het oorspronkelijke tuinontwerp is teruggevonden en zoveel mogelijk in oude luister hersteld.

Heistraat Veldhoven

Status: in ontwikkeling

Opdrachtgever Mastade
Dienst Advies, Interim management, Beheer en onderhoud
Sector Werken
Rol Provadi Provadi heeft voor Mastade het haalbaarheidsonderzoek uitgevoerd en is nu bezig met de bestemmingsplanprocedure. Provadi heeft ook de opdracht om het omgevingsvergunningentraject te begeleiden, de aanbesteding en de aannemersselectie te verzorgen, de projectleiding en directievoering tijdens de bouw te doen alsmede het beheer en onderhoud te verrichten na oplevering.

Aan de Heistraat in Veldhoven ontwikkelt Mastade de eerste duurzame ‘Drive Thru’ voor Domino’s Pizza met een restaurantgedeelte. Ook wordt hier een KFC gevestigd. Het project omvat in totaliteit ongeveer 750 m2 BVO. Op de rest van het terrein worden parkeerplaatsen voor bezoekers gerealiseerd.

Duurzaamheid en een groene uitstraling spelen een centrale rol in dit project. Zo worden er houten- en groenelementen toegepast. Daarnaast komen er solarpanels op het gebouw om te voorzien in de eigen energiebehoefte, het zogenaamde Nul op de Meter principe (NOM). De panden worden gasloos en de restwarmte van de elektrische ovens wordt hergebruikt. Zo worden ook de duurzaamheidambities van Domino’s en KFC waargemaakt.

Carrousel Eindhoven

Status: bestaand, 2021

Opdrachtgever Mastade
Provadist Tom Martens
Functie Adviseur Beheer en Onderhoud
Dienst Advies
Sector Werken, Horeca
Rol Provadi Tijdens het aankooptraject van Carrousel in Eindhoven heeft Provadi de opdrachtgever ondersteunt in de Technische Due Diligence (TDD).

Restaurant Carrousel is al meer dan 30 jaar een begrip op de Markt in Eindhoven. Tijdens het aankooptraject van Carrousel in Eindhoven heeft Provadi de opdrachtgever ondersteunt in de Technische Due Diligence (TDD). Door het uitvoeren van een TDD heeft de opdrachtgever inzicht gekregen in o.a. de bodemgesteldheid, brandveiligheid, asbest, technische installaties en de onderhoudstoestand van het object op basis van een redflag rapportage. Door middel van een kostenindicatie van de hiervoor genoemde onderdelen heeft de opdrachtgever inzicht gekregen in de te verwachten kosten met betrekking tot achterstallig onderhoud.

Contact

Wil je weten welke waarde we aan jouw project kunnen toevoegen of wil je graag kennismaken? Ga dan naar de contactpagina.

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor interessante artikelen en de laatste ontwikkelingen. Laat je e-mailadres achter en ontvang ieder kwartaal onze nieuwsbrief.