menu
sluiten
menu sluiten
Projecten

Omgeving Station Oost

Status: in ontwikkeling

Opdrachtgever Gemeente ‘s-Hertogenbosch
Provadist Frédérique te Riele
Functie Junior Projectmanager
Sector Wonen, Werken, Onderwijs
Rol Provadi Als Junior Projectmanager ondersteunt Frédérique bij de ontwikkeling van de Omgeving Station Oost in ‘s-Hertogenbosch. De gemeente zet de toon voor aangenaam grootstedelijk leven. Menselijke maat en nabijheid zijn waarden die de stad al eeuwen vitaal houden. Dit zijn waarden die ook in dit gebied het fundament gaan vormen.

Omgeving Station Oost wordt een gebied dat uitdaagt tot beweging en die bijdraagt aan de gezondheid van haar inwoners. Een wijk waar de verbinding tussen stedelijk leven en het landschap in de stad vorm krijgt. Ze verzilveren de unieke kans om, op een plek waar nu de grote schaal, leegte en infrastructuur domineren, 1.800 – 2.100 woningen toe te voegen.

 

Carrousel Eindhoven

Status: in ontwikkeling

Opdrachtgever Mastade
Provadist Tom Martens
Functie Adviseur Beheer en Onderhoud
Sector Horeca
Rol Provadi Restaurant Carrousel is al meer dan 30 jaar een begrip op de Markt in Eindhoven. Tijdens het aankooptraject van Carrousel in Eindhoven heeft Provadi de opdrachtgever ondersteunt in de Technische Due Diligence (TDD). Door het uitvoeren van een TDD heeft de opdrachtgever inzicht gekregen in o.a. de bodemgesteldheid, brandveiligheid, asbest, technische installaties en de onderhoudstoestand van het object op basis van een redflag rapportage.

Door middel van een kostenindicatie van de hiervoor genoemde onderdelen heeft de opdrachtgever inzicht gekregen in de te verwachten kosten met betrekking tot achterstallig onderhoud.

Benieuwd naar meer projecten? Lees dan verder.

Parkstad Blok S Rotterdam

Status: in ontwikkeling

Opdrachtgever Remmers Bouwgroep
Provadist Eric Haans
Functie Uitvoerder
Sector Wonen
Rol Provadi In opdracht van Vestia realiseert Remmers Bouwgroep 137 woningen met parkeervoorziening in het project Parkstad S. Het gebouw is een onderdeel de gebiedsontwikkeling Kop van Zuid. Parkstad S heeft een grote variëteit aan woningtypes voor sociale verhuur. Het gebouw krijgt een toren van circa 45 meter en omvat 113 appartementen, verdeeld over 14 verdiepingen. Daarnaast zijn er 24 eengezinswoningen.

Eric was als uitvoerder betrokken bij de ruwbouw van het grote appartementencomplex in Rotterdam.

Training NEN 2767

Status: bestaand

Opdrachtgever Alwel
Provadist Tom Martens
Functie Adviseur Beheer en Onderhoud
Sector Wonen
Rol Provadi Alwel is een woningcorporatie met circa 25.000 woningen in de gemeente Roosendaal, Breda en Etten-Leur. Tom heeft een training verzorgd over NEN 2767, om de interne organisatie op te leiden en te begeleiden voor de nieuwe inspectieronde voor het onderhoud.

Het doel van de eerste trainingsdag is om een deel van de vastgoedbeheerders de NEN-norm vanuit de theorie bij te brengen. Bij de tweede trainingsdag sluiten ook andere collega’s van Alwel aan, die al bekend zijn met de norm. Met de gehele groep bespreken we de bijzonderheden uit de norm en worden er werkafspraken gemaakt over de toepassing ervan.

Feringa Building Groningen

Status: realisatie

Opdrachtgever Ballast Nedam
Provadist Libbe Tenge
Functie Controller
Sector Werken
Rol Provadi Libbe verzorgt voor Ballast Nedam de documentcontrole voor een feilloze aansluiting tussen voorbereiding en uitvoer.

In Groningen realiseert Ballast Nedam het nieuwe gebouw voor Rijksuniversiteit Groningen. Met zijn 64.000 m2 BVO, 260 meter lang, 63 meter breed en vijf verdiepingen is de Feringa Building één van de grootste en meest indrukwekkende universiteitsgebouwen van Nederland. Daarnaast valt het duurzame karakter van het nieuwbouwcomplex op met 900 m2 aan zonnepanelen, warmtewisselaars, 2 bronnen voor warmte- en koudeopslag en is het aardgasvrij.

Lees meer over deze opdracht

Grote Clubactie Tilburg

Status: bestaand

Opdrachtgever De Grote Clubactie
Provadist Arthur Rijntjes
Functie Projectontwikkelaar
Sector Werken
Rol Provadi Het kantoor van De Grote Clubactie ligt midden in een te transformeren gebied in Stappegoor in Tilburg. Bij de herontwikkelingsplannen van de gemeente worden diverse functies en woningbouw toegevoegd, de ruimtelijke structuur wordt verbeterd en er wordt meer samenhang tussen functies gecreëerd. De Grote Clubactie is benaderd door een landelijk opererende gebiedsontwikkelaar voor de aankoop van het bestaande gebouw.

Arthur adviseert en begeleidt De Grote Clubactie bij de waardebepaling en het verkoopproces.

Long Stay International Hotel

Status: in ontwikkeling

Opdrachtgever Mastade
Provadist Tom Martens
Functie Adviseur Beheer en Onderhoud
Sector Horeca
Rol Provadi Het voormalig ABAB-kantoor is in 2020 aangekocht door Mastade. De locatie is getransformeerd van een kantoorgebouw naar logiesfunctie, onder de naam “Long Stay International Hotel”. Het hotel bestaat uit 80 bedden, met gemeenschappelijke ruimtes en een tuin. Op dit moment bestaat het hotel uit 80 bedden en er is ruimte om op te schalen met nog 80 tot 120 bedden.

Bij dit project is Tom verantwoordelijk voor de projectaansturing en voor de uitvoering van diverse werkzaamheden.

 

Burgemeester van Hoofflaan

Status: in ontwikkeling

Opdrachtgever DeMaSt Burgemeester van Hoofflaan BV
Provadist Jeroen van der Poel
Functie Bouwmanager
Sector Wonen, Horeca
Rol Provadi Aan de Burgemeester van Hoofflaan in Veldhoven transformeert DeMaSt de oude bakkerij tot een restaurant voor Domino’s Pizza op de begane grond. Op de 1e en 2e verdieping worden vier studio’s gerealiseerd. Aan de achterzijde van het pand worden vijf nieuwbouwappartementen ontwikkeld.

Provadi heeft voor DeMaSt het haalbaarheidsonderzoek en bestemmingsplanprocedure uitgevoerd. Daarnaast heeft Provadi het omgevingsvergunningentraject begeleid, de aanbesteding en de aannemersselectie verzorgd en voert op dit moment de projectleiding en directievoering tijdens de bouw. Na oplevering verricht Provadi het beheer en onderhoud.

Damianenklooster Sint-Oedenrode

Status: bestaand

Opdrachtgever Focus Real Estate
Provadist Tom Martens
Functie Adviseur Beheer en Onderhoud
Sector Wonen, Werk
Rol Provadi SorgHuys Meierijstad B.V. is eigenaar van het oude Damianenklooster aan de Schijndelseweg in Sint-Oederode. De eigenaar wil zorgwoningen en een (zorg)hotel of bed and breakfast met recreatiewoningen bouwen. Voor de rest van het 13,5 hectare grote terrein worden nog plannen ontwikkeld in overleg met de gemeente.

Tom verzorgt voor Focus Real Estate, namens SorgHuys Meierijstad B.V., het beheer en onderhoud van dit monumentale pand en omliggende tuinen.

Kantoorpand Roosendaal

Status: bestaand

Opdrachtgever Particulier
Provadist Arthur Rijntjes
Functie Projectontwikkelaar
Sector Werken
Rol Provadi Het kantoorgebouw is momenteel verhuurd en ligt in een woonwijk, aangrenzend zijn er maatschappelijke gebouwen gelegen. De opdrachtgever heeft Provadi gevraagd onderzoek te verrichten naar de herontwikkelings- of herbestemmingsmogelijkheden van het bestaande gebouw.

Provadi heeft onderzoek gedaan naar de mogelijkheden en kansen van het bestaande kantoorgebouw, bij herbestemming en herontwikkeling. Met het advies kan de opdrachtgever een goede financiële afweging kan maken met bijbehorende risico’ s. Afhankelijk van de mogelijkheden en kansen wordt in een vervolgopdracht koers gemaakt voor het ontwikkelproces.

Heistraat Veldhoven

Status: in ontwikkeling

Opdrachtgever Mastade
Sector Wonen, Werken
Rol Provadi Mastade heeft een terrein aangekocht tussen de Heistraat en de Zoom in Veldhoven, vlakbij de zwevende fietsrotonde Hovenring. Op deze unieke locatie wordt door Mastade in samenwerking met NBArchitecten een ‘duurzame drive thru’ ontwikkeld.

Provadi heeft voor Mastade het haalbaarheidsonderzoek uitgevoerdProvadi heeft ook de opdracht om het omgevingsvergunningentraject te begeleiden, de aanbesteding en de aannemersselectie te verzorgen, de projectleiding en directievoering tijdens de bouw te doen alsmede het beheer en onderhoud te verrichten na oplevering.

Villa Treeswijk Waalre

Status: gerealiseerd

Opdrachtgever Belegger
Dienst Advies, Interim management, Beheer en onderhoud
Sector Werken
Rol Provadi Provadi heeft voor deze opdrachtgever de bestemmingsplanprocedure gedaan en de projectleiding tijdens de renovatie. Ook de tuinrenovatie is door Provadi begeleid.

Aan de Valkenswaardseweg in Waalre is Villa Treeswijk in 2019 gekocht door een belegger. Het monumentale woonhuis, dat 18 jaar leeg heeft gestaan, is getransformeerd tot kantoorvilla en volledig gerenoveerd. De omliggende parktuin is opgeschoond. Het oorspronkelijke tuinontwerp is teruggevonden en zoveel mogelijk in oude luister hersteld.

Contact

Wil je weten welke waarde we aan jouw project kunnen toevoegen of wil je graag kennismaken? Ga dan naar de contactpagina.

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor interessante artikelen en de laatste ontwikkelingen. Laat je e-mailadres achter en ontvang ieder kwartaal onze nieuwsbrief.