menu
sluiten
menu sluiten

Wonen

Provadi heeft een sterke focus op woningbouw. Hierin kijken we naar binnenstedelijke verdichting of nieuwbouw. We hebben daarin ervaring opgedaan met het ontwikkelen van woningen op vaak duurdere grond, het betrekken van een groot aantal partijen en belanghebbenden, het ontwikkelen van een groen klimaat binnen de openbare ruimte, een opgave in de energietransitie, een duurzame mobiliteitsstrategie en complexere bouwlogistiek.

Onze steden en hun omgeving zijn volop in beweging. Er komen flinke opgaven op de gebouwde omgeving af: er moeten (snel) veel woningen worden bijgebouwd, de mobiliteit moet slimmer en er ligt een flinke verduurzamingsopgave voor zowel nieuwe bouwopgaven als bestaande bebouwing.

Zorg

Een huisvestingsadvies- of vastgoedopdracht in de zorgsector: Provadi adviseert op basis van jouw zorgvisie over je strategisch vastgoed- en portefeuillebeleid én over inzicht in je projecten.

De zorginstellingen, beleggers, banken, gemeenten en corporaties zijn belangrijke stakeholders en opdrachtgevers. Provadi stelt woonzorgprojecten op en voert het bouwmanagement van kwalitatief en toekomstgericht vastgoed voor de zorg dat realistisch en haalbaar is. Wij komen náást jou zitten en ondersteunen je met onze expertise zodat je deskundig onderbouwde keuzes kunt maken.

We kunnen je onder meer helpen met een PvW (Programma van Wensen), het PvE (Programma van Eisen), strategisch vastgoedadvies, financieringstraject of ons unieke Projectmanagement. Dat kan bij nieuwbouw, maar ook voor de transformatie van uw bestaande zorgvastgoed ben je bij ons aan het juiste adres.

Werken

Provadi heeft een jarenlange ervaring in het opstellen van een herstructurering en revitaliseringsopgave van een bedrijventerrein is samenwerking met de ondernemersvereniging of gemeenten. Hierin zijn we verantwoordelijk voor de complete procesbegeleiding met de diverse participerende partijen en beperkende voorwaarden.

Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor de complete begeleiding van het ontwikkeltraject; ontwerp, aanbesteding en realisatie of eventueel de directievoering.

 

Onderwijs

Onze collega’s hebben kennis van integrale huisvesting vraagstukken van primair, speciaal- en voortgezet onderwijs en hogescholen en universiteiten. Wij begeleiden je van initiatief tot en met financiering, ontwikkeling en de uiteindelijke realisatie.

Met onze integrale aanpak zijn we specialist in het hele proces; wij zijn telkens in staat gebleken om de functionele en de maatschappelijke kansen uit het veld bij elkaar te brengen. Daarbij hebben we extra aandacht voor het zorgvuldig doorvoeren van de harde technische kant van verduurzaming. Het betreffen uitbreidings- of renovatievraagstukken, het betreft de realisatie van laboratoria en andere specialistische ruimten of gebouwen.

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor interessante artikelen en de laatste ontwikkelingen. Laat je e-mailadres achter en ontvang ieder kwartaal onze nieuwsbrief.