menu
sluiten
menu sluiten
Maak kennis met onze Provadisten

Tom Martens

Onze Adviseur Beheer en Onderhoud is met zijn 11 jaar ervaring in het vak een echte aanwinst voor ons team. In deze blog ontdek je wie Tom is, welke ervaring hij heeft en waarom hij voor Provadi heeft gekozen.

Lees Toms blog

Vicky van Vugt

Vicky van Vugt is projectontwikkelaar bij Mastade, via Provadi. Dat is opvallend, want er werken niet veel vrouwen als projectontwikkelaar. Hoe komt dat? Waarom heeft Vicky besloten om wel de stap naar projectontwikkeling te zetten?

Lees Vicky’s blog

 

Werken bij Provadi

Wij doen ’t anders! Wij zijn ervan overtuigd dat als jij gelukkig bent op je werk, wij onze knallende ambities samen waar kunnen maken. Dat betekent dat werkgeluk en een goede privé-werkbalans erg belangrijk voor ons zijn. Wij hechten veel waarde aan onze inspirerende werkomgeving en ontplooiing van onze collega’s.

Om deze visie kracht bij te zetten, werken we met een viertal kernwaarden:

  1. Wederkerigheid
  2. Professionaliteit
  3. Multidisciplinaire zelfontplooiing
  4. Flair

Bekijk onze vacatures

Wederkerigheid

Uitgangspunt bij ons is het oprecht willen helpen van elkaar op basis van gelijkwaardigheid. Jij bouwt een netwerk van relaties op met opdrachtgevers en leveranciers waar je ook klaar voor elkaar staat als je even niet contractueel samenwerkt. Hetzelfde geldt voor de collega’s onderling. We willen elkaar verder helpen, zorgen dat iedereen zijn of haar ambities kan nastreven en daar waar mogelijk kan bijdragen aan elkaars werkgeluk. Want delen is vermenigvuldigen.

Professionaliteit

Succesvol zijn? Wij geloven dat je je moet kunnen verinnerlijken met de opdrachten, dit zorgt voor een succesvol project en dat wij echt meerwaarde kunnen bieden voor onze opdrachtgever. Betrouwbaar zijn, verantwoordelijkheid nemen en werken zonder oogkleppen. Wij werken vanuit onze expertises, maar we kijken ook verder over de projectgrenzen heen. Wij geloven in de kracht van ons netwerk, waar onze opdrachtgevers uiteraard ook gebruik van kunnen maken.

Multidisciplinaire zelfontplooiing

We zijn ervan overtuigd dat je altijd moet werken aan je eigen ontwikkeling, stilstand is achteruitgang. Je kunt je ontwikkelen vanuit je expertisegebied, maar uit ervaring weten we dat juist persoonlijkheidscompetenties het verschil maken. Daarnaast geloven wij ook in multidisciplinaire zelfontplooiing waardoor je over de grenzen van jouw eigen vakgebied heen kunt kijken. Dus niet met oogkleppen op je eigen werk doen. Combineer deze twee begrippen en je krijgt precies wat wij willen verankeren in onze organisatie. Dat doen wij onder andere door voor iedere medewerker een budget van 500 euro per maand en 10% van je tijd te reserveren om hierin te investeren.

Flair

De laatste kernwaarde staat voor de charmante vlotheid van een Provadist. Spontaniteit, assertiviteit en een portie humor is daar zeker een onderdeel van. De gezonde dosis flair zie je ook terug in de werkomgeving en de activiteiten van Provadi. We zijn gevestigd op een mooie locatie in de ‘Treeswijk Valley’ in de boerderij naast de Treeswijk-villa. Daar genieten we van een gezonde lunch en de borrels op vrijdag.

De manier waarop wij werken is anders. Investeren in werkgeluk en de ontwikkeling van jou als collega, dat is de ambitie van veel bedrijven. Provadi doet het dus echt!

Bekijk onze vacatures

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor interessante artikelen en de laatste ontwikkelingen. Laat je e-mailadres achter en ontvang ieder kwartaal onze nieuwsbrief.