menu
sluiten
menu sluiten
Over ons

Wij doen ’t anders! Dat jij gelukkig bent op je werk is belangrijk. Want pas dan kunnen we samen onze knallende ambities waar maken. Dat betekent dat werkgeluk en een goede privé-werkbalans erg belangrijk is. Aan een inspirerende, uitdagende werkomgeving en ontplooiing van collega’s daar hechten we veel waarde aan.

Maak kennis met onze collega's Tom en Lou

Tom Martens

Onze Vakgroepmanager/Adviseur Inspectie, Advies & Beheer is met zijn 15 jaar ervaring in het vak een echte aanwinst voor ons team. In deze blog ontdek je wie Tom is, welke ervaring hij heeft en waarom hij voor Provadi heeft gekozen.

Lees blog Tom

 

Lou Corsten

Programmamanager van een grote gebiedsontwikkeling. Met die duidelijk, ambitieuze stip op de horizon gaat Lou aan de slag bij Provadi. Waarom hij de stap maakte om bij Provadi aan de slag te gaan dat lees je in deze blog.

Lees blog Lou

 

Om deze visie kracht bij te zetten, werken we met een viertal kernwaarden:

Wederkerigheid

Uitgangspunt bij ons is het oprecht willen helpen van elkaar op basis van gelijkwaardigheid. Jij bouwt een netwerk van relaties op met opdrachtgevers en leveranciers waar je ook klaar voor elkaar staat als je even niet contractueel samenwerkt. Hetzelfde geldt voor de collega’s onderling. We willen elkaar verder helpen, zorgen dat iedereen zijn of haar ambities kan nastreven en daar waar mogelijk kan bijdragen aan elkaars werkgeluk. Want delen is vermenigvuldigen.

Professionaliteit

Succesvol zijn? Wij geloven dat je je moet kunnen verinnerlijken met de opdrachten, dit zorgt voor een succesvol project en dat wij echt meerwaarde kunnen bieden voor onze opdrachtgever. Betrouwbaar zijn, verantwoordelijkheid nemen en werken zonder oogkleppen. Wij werken vanuit onze expertises, maar we kijken ook verder over de projectgrenzen heen. Wij geloven in de kracht van ons netwerk, waar onze opdrachtgevers uiteraard ook gebruik van kunnen maken.

Multidisciplinaire zelfontplooiing

We zijn ervan overtuigd dat je altijd moet werken aan je eigen ontwikkeling, stilstand is achteruitgang. Je kunt je ontwikkelen vanuit je expertisegebied, maar uit ervaring weten we dat juist persoonlijkheidscompetenties het verschil maken. Daarnaast geloven wij ook in multidisciplinaire zelfontplooiing waardoor je over de grenzen van jouw eigen vakgebied heen kunt kijken. Dus niet met oogkleppen op je eigen werk doen. Combineer deze twee begrippen en je krijgt precies wat wij willen verankeren in onze organisatie. Dat doen wij onder andere door voor iedere medewerker een budget van 500 euro per maand en 10% van je tijd te reserveren om hierin te investeren.

Flair

De laatste kernwaarde staat voor de charmante vlotheid van een Provadist. Spontaniteit, assertiviteit en een portie humor is daar zeker een onderdeel van. De gezonde dosis flair zie je ook terug in de werkomgeving en de activiteiten van Provadi. We zijn gevestigd op een mooie locatie in de ‘Treeswijk Valley’ in de boerderij naast de Treeswijk-villa. Daar genieten we van een gezonde lunch en de borrels op vrijdag.

Het verhaal van Provadi

Bij Provadi geloven we sterk in de kracht tussen enerzijds de opdrachtgevers en anderzijds onze collega’s. Deze wisselwerking zorgt ervoor dat Provadi echt van waarde kan zijn voor de opdrachtgever, maar ook dat consultants van Provadi blijven ontwikkelen en uitgedaagd worden om het maximale uit een opdracht te halen.

Lees het hele verhaal

De manier waarop wij werken is anders. Investeren in werkgeluk en de ontwikkeling van jou als collega, dat is de ambitie van veel bedrijven. Provadi doet het echt! Benieuwd welke vacatures we open hebben staan?

Bekijk onze openstaande vacatures

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor interessante artikelen en de laatste ontwikkelingen. Laat je e-mailadres achter en ontvang ieder kwartaal onze nieuwsbrief.