menu
sluiten
menu sluiten

Het verhaal van Provadi

Bij Provadi geloven we sterk in de kracht tussen enerzijds de opdrachtgevers en anderzijds de Provadisten. Deze wisselwerking zorgt ervoor dat Provadi echt van waarde kan zijn voor de opdrachtgever, maar ook dat consultants van Provadi blijven ontwikkelen en uitgedaagd worden om het maximale uit een opdracht te halen.

Als eerste prioriteit wil je natuurlijk de opdracht kwalitatief en binnen de gestelde tijdsfactor afronden. Daarnaast hebben we toegang tot veel kennis doordat ons team ruime ervaring heeft in meerdere disciplines. Hierdoor kunnen we een echte toegevoegde waarde leveren door opdrachtoverstijgende kennis te leveren. Om ervoor te zorgen dat we dit altijd kunnen blijven leveren, moeten we er wel voor zorgen dat onze Provadisten zich blijven ontwikkelen. Daarom besteden onze medewerkers 10% van hun tijd aan zelfontwikkeling. Daar hoort een opleiding bij, maar ook begeleiding vanuit de andere Provadisten.

Het voordeel hiervan is dat we onze medewerkers op die manier echt aan ons kunnen verbinden. Het is belangrijk om te weten waar onze consultants mee bezig zijn, wat ze in de toekomst willen doen en vooral of ze nog gelukkig zijn. Zo kunnen we inspelen op de toekomstplannen en zorgen dat de Provadisten zich op meerder vlakken ontwikkelen. Dat is zowel voor de medewerker zelf een voordeel, maar ook voor de opdrachtgever. Zij krijgen naast alle werkervaring ook nog flink wat jaren extra kennis die extra is opgedaan bij Provadi.

We willen dat onze Provadisten ook na vijf of tien jaar met plezier bij ons werken. Deze ‘multidisciplinaire zelfontplooiing’ zorgt ervoor dat de kennis en ervaring ook in huis blijft en zo bouw je een betrouwbare en langdurige relatie op met de opdrachtgever met bekende Provadisten. Dat betekent ook dat de opdrachtgever kan bellen wanneer er geen opdracht gaande is. Deze wederkerigheid is een vooraanstaande kernwaarde in onze visie. Wij willen uitstralen dat we een betrouwbare partij zijn en altijd bereikbaar zijn voor vragen is daar een belangrijk onderdeel van. Doe wat je belooft.

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor interessante artikelen en de laatste ontwikkelingen. Laat je e-mailadres achter en ontvang ieder kwartaal onze nieuwsbrief.