menu
sluiten
menu sluiten

Een baan die energie geeft dat maakt het zo leuk werken bij Provadi!

Bas Dekkers is operationeel directeur bij Provadi. Samen met een team van collega’s die allemaal ruime ervaring hebben op het gebied van gebiedsontwikkeling, ruimtelijke ordening en vastgoedmanagement werkt hij dagelijks aan advies- en interim vraagstukken van opdrachtgevers uit het publieke en private domein. Bas vertelt over zijn werk bij Provadi en waarom hij het zo naar zijn zin heeft.

“Soms heb je van die dagen dan realiseer je je des te meer dat je gewoon de allerleukste baan hebt. Van de week had ik zo’n moment. Na een heel leuk gesprek met een potentiële opdrachtgever stapte ik naar buiten, de zon scheen en dacht: Yes, wat een heerlijke job heb ik!”, vertelt Bas.

“Deze afspraak gaf me zoveel energie omdat de manager van een gemeente vertelde over zijn interim vraagstuk, een probleem dat opgelost moest worden. Omdat we dezelfde taal spreken, weet ik wat zijn vraagstelling is. Ik liep naar buiten met het gevoel dat ik zijn probleem, met behulp van mijn netwerk en mijn team, kan oplossen. Dat geeft een heel fijn gevoel. Deze manier van samenwerken vind ik prettig.”

Altijd op zoek naar nieuwe collega’s
“Het leuke van mijn werk is dat ik vervolgens samen met mijn team op zoek ga naar de juiste collega die perfect aansluit bij de vraag van deze opdrachtgever. Bij Provadi zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s die zich wil ontwikkelen, zichzelf wil uitdagen om nieuwe projecten aan te gaan en willen bijdragen aan vraagstukken van onze opdrachtgevers. Denk bijvoorbeeld aan het werken aan een gebiedsontwikkelingsproject bij een gemeente of woningcorporatie of als procesmanager die zich bezighoudt met integrale verduurzaming van een gebied of grote woonwijk. Nieuwe collega’s die ervaringen willen delen en vooruit willen zijn altijd welkom om met ons in gesprek te gaan.”

“Daarnaast werk ik binnen Provadi hard aan het uitbouwen van onze organisatie. Twee en een halfjaar geleden ben ik bij Provadi gestart. Toen nog met een team van drie collega’s, inmiddels zijn we uitgegroeid tot een team van een kleine dertig collega’s. Hen begeleiden, helpen bij hun ontwikkeling en de ruimte te geven die ze hiervoor nodig hebben, maakt dat ik (bijna ;)) elke dag met plezier naar Waalre rijdt.”

Energie over voor het hockeyveld
“Zo startte twee weken geleden onze stagiair Thomas bij Provadi. Heerlijk om te zien hoe een jonge vent zich ontwikkelt binnen onze organisatie, interessant om te luisteren naar zijn ideeën en hem te helpen met zijn schoolopdracht. En dat gaat bij Provadi ook gewoon vanaf de keukentafel op ons kantoor. Met prachtig uitzicht op onze tuin. Op deze werkdagen heb ik meer dan voldoende energie over om ‘s avonds nog even te vlammen op het hockeyveld. Het is gewoon belangrijk dat je doet wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt”, vertelt Bas.

Wil jij met Bas eens verder praten over jouw volgende stap in je carrière? Een volgende stap bij Provadi die ook jou energie geeft. Neem gerust contact met hem op.

 

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor interessante artikelen en de laatste ontwikkelingen. Laat je e-mailadres achter en ontvang ieder kwartaal onze nieuwsbrief.