menu
sluiten
menu sluiten

Welkom bij de Provadi-club, Thomas!

Thomas is afgelopen maandag gestart als stagiair marketing bij Provadi. Hij studeert commerciële economie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Thomas zit in het tweede jaar van zijn opleiding en heeft een passie voor het marketingvak. Dat komt goed uit want er is genoeg te doen bij Provadi!

Passie voor marketing
Thomas volgde voordat hij startte met hbo commerciële economie de mbo-opleiding ‘ondernemer retail’. “Ik kreeg tijdens mijn mbo opleiding het vak marketing. Een eyeopener! Mijn ouders hebben een eigen fietsenwinkel in Veldhoven waar regelmatig meewerkte. Ik kon mijn kennis gaan toepassen. Hoe bereiken we de juiste doelgroep, wat werkt wel en wat werkt niet. Mijn interesse voor marketing is toentertijd gegroeid. Vroeger was marketing veel eenvoudiger, tegenwoordig is het een ingewikkeld concept en dat maakt het zo uitdagend”, vertelt Thomas.

“Na het afronden van mijn mbo-opleiding maakte ik de stap naar het hbo, commerciële economie. In dit tweede jaar wordt gestart met een meewerkstage. Je maakt dan een keuze uit verschillende richtingen, marketing is er één van. Niet gek in mijn geval”, aldus Thomas.

En omdat Thomas een bekende is van Bas was de stageplek snel geregeld. Thomas zocht een plek waar hij zich volledig kan storten op marketing. De aankomende tijd gaat hij met uitdagende marketingvraagstukken aan de slag.

Stagelopen bij Provadi
Bij Provadi geven we graag jonge mensen de kans om zich te ontwikkelen. Niets is leuker hen in een fijne omgeving een stage te bieden waarin hun talenten ingezet kunnen worden. Goed voor Thomas maar ook voor ons. Daarom zijn we blij met Thomas!

Zoek jij ook een stageplek? Neem gerust contact met ons op.

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor interessante artikelen en de laatste ontwikkelingen. Laat je e-mailadres achter en ontvang ieder kwartaal onze nieuwsbrief.