menu
sluiten
menu sluiten

Zo helpt Provadi vastgoed vooruit

Wij zijn erg trots op onze organisatie, onze Provadisten en de opdrachtgevers waar wij ons iedere dag voor inzetten. We delen dit nu met de rest van Nederland met een artikel in Vastgoedmarkt. De titel van het artikel luidt “Specialisten van Provadi ontzorgen in elke fase van de vastgoedcyclus en dat levert tevreden opdrachtgevers op.”

In het artikel maak je kennis met Provadisten Tom Martens en Bas Dekkers. Je leest meer over de kenmerkende aanpak van Provadi en Tom gaat dieper in op zijn expertise Beheer en Onderhoud.

Vastgoedconsultancybureau Provadi verstaat de kunst om bij elk vastgoedproject het ideale team samen te stellen. Omdat de toegewijde Provadi-specialisten zich identificeren met de projecten, levert dat tevreden opdrachtgevers op. ‘Of het nu gaat om de ontwikkeling van complete vastgoedprojecten of om een deelopdracht op het gebied van projectmanagement of beheer en onderhoud. Het is onze verantwoordelijk om opdrachtgevers zoveel mogelijk te ontzorgen bij elk vraagstuk,’ vertelt regiodirecteur Bas Dekkers. ‘

De specialisten van Provadi bieden inzicht en advies in elke fase van de vastgoedcyclus; van initiatief tot ontwikkeling en van realisatie tot exploitatie. Met meer aandacht en een strategische blik kunnen opdrachtgevers nog veel verborgen waarde halen uit hun vastgoed.’ Dat is ook een van de redenen waarom Provadi is opgericht in 2014, vervolgt Bas. ‘Wij zagen hoe complex de markt is geworden. Een adviseur die alle disciplines onder een dak brengt – met interne en externe specialisten – kan opdrachtgevers in alle stadia van een vastgoedproject ontzorgen. Dat is wat Provadi al zeven jaar doet.’

Benieuwd hoe wij het verschil maken? Lees het artikel online en vanaf 2 juli in de krant.

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor interessante artikelen en de laatste ontwikkelingen. Laat je e-mailadres achter en ontvang ieder kwartaal onze nieuwsbrief.