menu
sluiten
menu sluiten

Welkom Nick Brekelmans: Projectleider/Adviseur NEN 2767

Wij zijn dankbaar voor de waardevolle bijdragen van onze sprekers tijdens de inspiratiesessie “Samen sterker: ondernemend samenwerken voor betekenisvolle impact in assetmanagement” op donderdag 27 juni. Een speciale dank gaat uit naar Mischa Coenen, die zijn jarenlange ervaring als assetmanager in de sociale huisvesting met ons deelde, en Ronald van Nattem, een toonaangevende expert op het gebied van ondernemend samenwerken. Hun inzichten en inspirerende verhalen hebben ons geholpen om nieuwe perspectieven te ontdekken en te leren hoe we samenwerking en impact kunnen versterken binnen ons vakgebied.

Na de sessie hebben we nog gezellig nagepraat en geborreld met de gasten aan het water bij de High Tech Campus. Het was leuk om te zien hoe de interacties tijdens de sessie zich verder ontwikkelden. Samen zetten we zo een stap naar een toekomst waarin we door vernieuwende samenwerkingsvormen nog beter kunnen bijdragen aan een gezamenlijk doel: het leveren van maatschappelijke bijdragen en het centraal stellen van de eindgebruiker in ons werk.

Nogmaals, hartelijk dank aan Mischa en Ronald, en aan iedereen die deze sessie tot een succes heeft gemaakt!

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor interessante artikelen en de laatste ontwikkelingen. Laat je e-mailadres achter en ontvang ieder kwartaal onze nieuwsbrief.