menu
sluiten
menu sluiten

Taart voor Yves!

Taart voor Yves! Want Yves is alweer één jaar business developer bij Provadi. Een leuke, afwisselende baan. Geen dag is hetzelfde. Het jaar is dan ook voorbijgevlogen voor hem. Yves vertelt waarom hij het nog steeds naar zijn zin heeft!

Veel ruimte gekregen om te mogen leren

“Ik heb zo onwijs veel mogen leren. Ik heb voor mijn komst bij Provadi gewerkt in een andere sector, had wel al ervaring in een commerciële rol. De eerste periode heb ik echt de tijd genomen om me te verdiepen in de vraagstukken van onze opdrachtgevers maar ook in het eigen maken van de dienstverlening die wij als Provadi aanbieden. Dat is heel leerzaam geweest. Niet dat ik uitgeleerd ben, ik leer nog elke dag!
Binnen mijn team heb ik de ruimte gekregen om me te ontwikkelen en de kennis op te doen die nodig is om met opdrachtgevers en onze specialisten goed te kunnen samenwerken en hen zo goed mogelijk te kunnen adviseren”, vertelt Yves enthousiast.

Ontzorgen en ondersteunen

Yves vertelt verder: “In mijn rol als business developer heb ik veel afwisseling in mijn werk. En dat vind ik misschien nog wel het allerleukste. Het steeds moeten schakelen tussen de vraag van de opdrachtgever en de behoefte vanuit onze eigen specialisten is een leuke uitdaging. Ik vind het prettig om onze opdrachtgevers te ontzorgen, te ondersteunen en hen te helpen met het bereiken van hun projectdoelstelling. Als dat vervolgens gelukt is, dan kan mijn dag niet meer stuk!”

Samen werken aan projectdoelstelling

“Het komende jaar bouw ik mijn netwerk nog meer uit, werk ik met bestaande opdrachtgevers aan een langdurige samenwerking met bestaande en wil ik het liefst met zoveel mogelijk nieuwe opdrachtgevers samenwerken. Het is interessant en heel zinvol om een groot netwerk te hebben in mijn rol als business developer. Als ik vervolgens kan bijdragen aan het behalen van de projectdoelstelling van de opdrachtgever dan is dat win-win-win: de opdrachtgever is blij omdat zijn project gerealiseerd kan worden, onze specialisten zijn blij met hun nieuwe gave uitdaging en het mogen werken aan een nieuw project en ik ben oprecht blij voor hen beiden!”

Bofkont

“Mijn bureau staat in Waalre. Ik ben natuurlijk veel op pad maar ik voel me een bofkont dat ik vanuit deze mooie locatie elke dag mijn laptop mag open klappen en samen met ons team mag bouwen aan Provadi. Ik ben klaar voor het komende jaar! En wat mij betreft eten we volgend jaar weer chocoladetaart, dan niet één maar twee taarten”: zegt Yves.

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan als business developer bij Provadi? Lees hier onze openstaande vacature business developer.

Als business developer bij Provadi is Yves echt dé verbinder. De verbinder tussen opdrachtgevers en onze eigen specialisten. Hij weet wat het vraagstuk is van de opdrachtgever. En speelt hier op in door samen te werken met de juiste collega specialisten.

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor interessante artikelen en de laatste ontwikkelingen. Laat je e-mailadres achter en ontvang ieder kwartaal onze nieuwsbrief.