menu
sluiten
menu sluiten
Provadi versterkt het team met drie nieuwe collega's. Maak kennis met Sandra, Mark en Karlijn

Naam Sandra Zomervrucht
Functie Adviseur Duurzaamheid
Gestart op 1 juli
Leeftijd 30 jaar
Woont in Tilburg
Samen met mijn vriend Toby
In het weekend ben ik het liefst samen met vrienden op het terras, bij een festival of in de kroeg. Ik heb een seizoenkaart voor Willem II, als de maatregelen het weer toelaten ga ik iedere thuiswedstrijd met plezier naar het stadion. Ik geniet van samen koken met mijn vriend, de hele dag in de keuken staan en uitgebreide diners serveren.

Naam Mark Klitsie
Functie Technisch Beheerder
Gestart op 1 juli
Leeftijd 48 jaar
Woont in Eindhoven
Samen met mijn vrouw Mirjam, dochter Uma (8) en zoon Allon (4)
In het weekend luister ik muziek. Meestal jaren ’80 heavy metal tijdens het klussen, tuinieren en koken. Ik drum, ga naar concerten en verzamel elpees. Ook ben ik graag actief en creatief bezig met mijn gezin. We gaan regelmatig knutselen, wandelen en op pad geocaches zoeken.

Naam Karlijn Speller
Functie Marketing- en communicatiespecialist
Gestart op 1 juni
Leeftijd 29 jaar
Woont in Eindhoven
Samen met mijn vriend Daan
In het weekend ben ik graag onder de mensen. Het maakt mij niet uit of dit thuis met vrienden is, of uit eten of naar een feestje, als het maar gezellig is. Je kunt mij ook vaak in de klimhal vinden. Ik zie klimmen meer als een hobby dan een sport. Je lost ‘routes’ op en daarbij komt techniek, creativiteit en kracht kijken. Voor de kenner: ik doe aan boulderen, topropen en sinds kort mag ik ook voorklimmen.


V.l.n.r. Karlijn Speller, Mark Klitsie en Sandra Zomervrucht

Vertel eens meer over jullie werkervaring..

Sandra: Ik heb mijn eerste werkervaring opgedaan bij EY. Als adviseur bij de afdeling climate change & sustainability services hielp ik bedrijven duurzaamheid te integreren in hun strategie. Daarna volgde de Alliantie, een grote woningcorporatie in Hilversum. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met het verduurzamen van vastgoed. In korte tijd ben ik gegroeid tot expert op het gebied van de warmtetransitie.

Mark: Ik heb ruime ervaring binnen het vastgoed door gewerkt te hebben vanuit verschillende rollen, zoals supervisor, werkvoorbereider en huismeester. Dit beviel mij zo goed, dat ik zelf ook in een project ben gestapt. Ik heb met een groepje mensen een complex gekocht en verbouwd. Dit was een duurzame, onafhankelijke, non-profit projectontwikkeling en hier ben ik een stuk wijzer van geworden.

Karlijn: Mijn ervaring met vastgoed is met name binnen de makelaardij. Dit begon bij de NVM, waar ik als communicatieprofessional gewerkt heb voor NVM-dochterondernemingen Academie voor Vastgoed en databedrijf Brainbay. Daarna ben ik aan de slag gegaan bij Vivantus, de grootste fullservice NVM-makelaar in Nederland. Hier heb ik gewerkt aan toffe campagnes, met name gericht op het versterken van de autoriteitspositie in de vastgoedmarkt en het aantrekken van nieuwe verkopers.

Wat mogen we van jullie verwachten bij Provadi?

Sandra: Ik ga bij Provadi aan de slag als Adviseur Duurzaamheid. Ik hoop met mijn passie vastgoedeigenaren te enthousiasmeren om met duurzaamheid aan de slag te gaan. Opdrachtgevers zoals corporaties, gemeenten en bouwbedrijven adviseer ik over de energietransitie, circulariteit en klimaatadaptatie. Denk hierbij aan vraagstukken als het opstellen van strategische beleidskaders, het aanpakken van warmtetransitievragen, het opzetten en implementeren van CO2-monitoring en klimaatdoelen vertalen naar operationeel niveau.

Mark: Ik ben actief binnen andere tak van Provadi, namelijk het beheer en onderhoud. Als technisch beheerder zorg ik ervoor dat huurders en eigenaren ervaren dat er goed voor het vastgoed gezorgd wordt. Ik kom langs bij eventuele calamiteiten, maar ben als huismeester ook een vast aanspreekpunt en zo gezicht van ons bedrijf.

Karlijn: Waar Sandra en Mark op de voorgrond werken, werk ik meer op de achtergrond. Met de juiste marketing zet ik Provadi en de Provadisten beter op de kaart. Ik ben onder de indruk van de deskundigheid van onze adviseurs en ik merk dat we echt te maken hebben met experts. Het is nu aan mij om dit met de rest van Nederland te delen.

Waarom hebben jullie gekozen voor Provadi als werkgever?

Sandra: Ik vind het aantrekkelijk dat Provadi een jonge, groeiende organisatie is. Op het kantoor hangt een positieve sfeer, met alle ruimte voor nieuwe ideeën én er wordt veel waarde gehecht aan persoonlijke ontwikkeling. Het is ontzettend leuk om nu in te stappen en mee te kunnen denken over de verdere ontwikkeling van Provadi. Alles ligt open en dat is spannend, maar ook ontzettend gaaf!

Mark: Ik zie werken bij Provadi als een nieuwe stap in mijn ontwikkeling. Je blijven ontwikkeling vind ik belangrijk en ik ben ervan overtuigd dat dit bij Provadi kan. Ik zie een frisse club met veel kansen en mogelijkheden. We zijn aan het pionieren en met mijn bijdrage kan ik het verschil maken voor onze opdrachtgevers.

Karlijn: De ambities van Provadi spreken mij aan. Bij grotere organisaties heb je soms te maken met allerlei lijntjes en stroperigheid bij het nemen van beslissingen. Ik houd er juist van om mijn schouders eronder te zetten en om actie te ondernemen. Dit past goed bij Provadi, dat voelde ik al vanaf de eerste kennismaking. Ik ben nu ruim een maand onderweg en het voelt als de juiste keuze!

Sandra, Mark en Karlijn: veel succes bij Provadi!

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor interessante artikelen en de laatste ontwikkelingen. Laat je e-mailadres achter en ontvang ieder kwartaal onze nieuwsbrief.