menu
sluiten
menu sluiten

Provadi Kennissessie | Duurzaamheid, circulariteit & woningbouwversnelling

Bij Provadi geloven we er sterk in dat het delen van kennis en ervaringen cruciaal is voor onze gezamenlijke groei en ontwikkeling. Op woensdag 11 oktober a.s. organiseert Provadi een inspirerende kennissessie. Tijdens deze interactieve avond, waar kennisdeling centraal staat, krijgen de twee sprekers Erik Schampers en John van der Doelen het podium om hun praktijkervaring, kennis en zienswijze te delen op de onderwerpen duurzaamheid, circulariteit en woningbouwversnelling.

 

  • Erik Schampers (Expert conceptueel en duurzaam bouwen) deelt vanuit zijn kennis en ervaring zijn zienswijze op de inzet van duurzame woningbouw; wat is de impact en toegevoegde waarde van circulariteit en bijvoorbeeld het gebruik van biobased materialen? Op welke manier kunnen deze initiatieven geïmplementeerd worden, wat zijn de uitdagingen en met name; wat levert het op? Als expert en adviseur biedt Erik een unieke zienswijze en herkent hij geen beren op de weg, maar juist kansen om te werken aan een duurzame toekomst met concrete handvaten.
  • John van der Doelen (Directeur Barli) spreekt uit ervaring als het gaat om de gigantische uitdaging om de woningbouw te versnellen. Barli heeft hier unieke oplossingen voor met woningen direct uit de fabriek; snel, efficiënt en duurzaam. John vertelt over de ontwikkelingen, kansen en uitdagingen in de industriële woningbouw en geeft een unieke kijk in de woningfabriek van Barli.

 

Na afloop van het event krijgen aanwezigen de mogelijkheid om na te praten met de sprekers, collega’s en andere deelnemers tijdens de netwerkborrel. Hierbij worden nieuwe connecties gelegd en ideeën uitgewisseld!

 

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor interessante artikelen en de laatste ontwikkelingen. Laat je e-mailadres achter en ontvang ieder kwartaal onze nieuwsbrief.