menu
sluiten
menu sluiten
Provadi breidt integrale dienstverlening uit

Duurzaamheid verweven in ons vastgoedadvies

Duurzaamheid is een complex thema, dat weten we allemaal. We zijn daarom verheugd dat we per juli Sandra Zomervrucht mogen verwelkomen als Adviseur Duurzaamheid bij Provadi. Met de komst van Sandra breiden we onze integrale dienstverlening uit. 

Als duurzaamheidsexpert adviseert Sandra diverse opdrachtgevers zoals corporaties, gemeenten en bouwbedrijven over de energietransitie, circulariteit en klimaatadaptatie. Denk hierbij aan vraagstukken als het opstellen van strategische beleidskaders, het aanpakken van warmtetransitievragen, het opzetten en implementeren van CO2-monitoring en klimaatdoelen vertalen naar operationeel niveau. Juridische kaders, van warmtewet tot huurrecht, kennen geen geheimen voor Sandra. Bovendien heeft ze ervaring met exploitatiemodellen en financieringsopties voor duurzame warmte.

De kracht van Sandra ligt in het begrijpelijk en inpasbaar maken van complexe materie. Duurzaamheid is haar grote passie en daardoor kan ze eenieder makkelijk meenemen en goed enthousiasmeren voor een duurzaamheidsopgave. Zowel op beleidsniveau als op operationeel niveau is Sandra een echte aanwinst.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op en volg onze LinkedIn-pagina. Hier houdt Sandra je straks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor interessante artikelen en de laatste ontwikkelingen. Laat je e-mailadres achter en ontvang ieder kwartaal onze nieuwsbrief.