menu
sluiten
menu sluiten
Provadi versterkt zich verder, welkom Arthur en Rob!

Welkom Arthur en Rob!

Wij zijn erg blij dat Arthur Rijntjes en Rob Ritzen ons Provadi-team zijn komen versterken. Arthur Rijntjes is gestart als Projectontwikkelaar en Rob Ritzen als Werkvoorbereider/ jr Projectleider.

“Als zelfstandig vastgoedadviseur/projectontwikkelaar heb ik in de afgelopen jaren aan mooie vastgoedvraagstukken voor vele opdrachtgevers mogen werken maar vanaf nu ga ik dat samen doen met mijn collega’s bij Provadi, hun ambities, professionaliteit en energie hebben mij overtuigd. Samen met het team het verschil kunnen maken voor onze opdrachtgever van initiatief tot en met beheer. Dat kon ik nooit in mijn eentje daarvoor werk je samen met een team, team Provadi.” aldus Arthur.

“Om mijn ambitie om Projectleider te worden te realiseren, moest ik de volgende stap zetten en dat heb ik gedaan bij Provadi. Deze persoonlijke ontwikkeling moet ik zelf realiseren maar zij maken het mogelijk, zij coachen en trainen mij – multidisciplinair ontwikkelen heet dat. Ik ga eerst mijn ervaringen als werkvoorbereider verbreden en zal dan mijn eerste klussen als projectleider oppakken. Via een zorgvuldig uitgestippeld pad verwacht ik het team binnen 2-3 jaar als zelfstandig projectleider te ontzorgen” vertelt Rob met een brede lach.

Welkom Arthur en Rob, veel succes!

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor interessante artikelen en de laatste ontwikkelingen. Laat je e-mailadres achter en ontvang ieder kwartaal onze nieuwsbrief.