menu
sluiten
menu sluiten

Later als ik groot ben dan word ik…

Programmamanager van een grote gebiedsontwikkeling. Met die duidelijke, ambitieuze stip op de horizon gaat Lou aan de slag bij Provadi. Lou is een sportieve, ervaren adviseur/projectleider op het gebied van gebiedsontwikkeling en ruimtelijke ordening. Hij droomt van een rol als programmamanager – kwartiermaker – projectmanager van een grote gebiedsontwikkeling. En daarom heeft hij gekozen voor Provadi.

Veel kansen bij Provadi
“Provadi is volop in ontwikkeling, een ambitieuze organisatie waar veel kansen liggen. En dat is wat me enorm aansprak tijdens de gesprekken met Bas en Robert Jan. Ik kan mijn ervaring, kennis en kunde die ik de afgelopen jaren heb opgedaan delen met collega’s bij Provadi maar zeker ook bij onze opdrachtgevers. En dat ik nog niet precies weet wat ik ga doen? Dat vind ik eigenlijk wel leuk en spannend”, geeft Lou aan. “Er is volop werk bij overheden en woningcorporaties dat ik geloof dat dat wel goed komt. Ik ambieer de aankomende jaren een rol waarin ik veel ervaring op kan doen, mijn kennis en expertise kan inbrengen bij opdrachtgevers, wat me uiteindelijk helpt naar mijn droombaan”.

Neem net als Lou de stap en kom werken bij Provadi! Bekijk hier de vacature projectmanager gebiedsontwikkeling of neem contact op met Bas Dekkers.

 

 

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor interessante artikelen en de laatste ontwikkelingen. Laat je e-mailadres achter en ontvang ieder kwartaal onze nieuwsbrief.