menu
sluiten
menu sluiten

Op werkbezoek bij: onze collega Libbe in Groningen én Friesland

Een werkbezoek brengen aan je collega die werkt in het hoge noorden, hoe leuk is dat?! “Bij Provadi vinden wij het belangrijk om te weten wat zich dagdagelijks in het werkveld van onze collega’s afspeelt en daarom bezochten mijn collega Yves Warat en ik onze collega Libbe Tenge die werkzaam is in Groningen. Libbe, een echte Fries, is al sinds 2019 in dienst bij Provadi als proces-/document controller en zorgt in de voorbereiding en uitvoering van projecten voor een uniforme en up-to-date informatievoorziening richting aannemers en onderaannemers. Hierin zijn eenduidige werkprocessen en is digitalisering o.a. met Docstream of Sharepoint een elementair onderdeel van zijn werk,” vertelt Bas Dekkers, operationeel directeur bij Provadi.

“Libbe heeft ons samen met collega’s van Rijksvastgoedbedrijf en Ballast Nedam meer inzicht gegeven in het werkproces en de ontwikkelingen rondom de ‘renovatie van de vliegtuig-afreminstallatie en de start- en rollerbanen van vliegveld Leeuwarden’, het project ‘Feringa building’ aan de Rijksuniversiteit Groningen en de ‘renovatie aan de ring-zuid’ van Groningen. De omvang van deze projecten werd duidelijk toen we een presentatie en rondleiding hierover mochten bijwonen. Eens te meer is het duidelijk geworden dat informatievoorziening, structuur en communicatie cruciaal zijn om grote projecten succesvol op te starten en af te ronden! Leuk om een dagje in Groningen te mogen zijn en van dichtbij mee te hebben mogen kijken waar Libbe aan werkt. Ik zeg: keep-up-the-good work!” vervolgt Bas.

“Oh ja, wij hadden nu Brabantse worstenbroodjes meegenomen. Bij een volgend werkbezoek is Libbe aan de beurt om ons te trakteren op een typisch Fries lekkernij, een stukje echte Fryske oranjekoek lijkt me wel wat,” sluit Bas af.

Benieuwd wat Provadi voor jou kan betekenen in je volgende carrièrestap? Neem gerust contact op met Bas.

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor interessante artikelen en de laatste ontwikkelingen. Laat je e-mailadres achter en ontvang ieder kwartaal onze nieuwsbrief.