menu
sluiten
menu sluiten

Terugblik op kennissessie Duurzaamheid en Vastgoed

Samenwerken begint met verbinden

Bij Provadi zetten we in op het investeren in ons netwerk en in kennisdelen, dat is een van onze kernwaarden. Want kennis is macht, maar kennis delen is kracht.

In dit kader heb ik afgelopen vrijdag een kennissessie over duurzaamheid en vastgoed georganiseerd. Bij Carrousel in hartje Eindhoven heb ik een presentatie gegeven aan bouwspecialisten, adviseurs en projectmanagers over de thema’s energietransitie, cirectculair en klimaatadaptatie. Per thema heb ik uitgelegd:

  • Waarom het belangrijk is;
  • Hoe het is verankerd in wettelijke kaders;
  • Hoe je ermee aan de slag kunt – concreet;
  • Wat inspirerende voorbeeldmaatregelen en -projecten zijn.

Duurzaamheid is een opgave waar we samen aan moeten werken. Daarom vind ik het belangrijk om juist op dit thema verbinding te zoeken met ons netwerk. Ik hoop dat de aanwezigen geïnspireerd zijn om na te denken over hoe je duurzaamheid slim inzet bij (lopende) projecten.

Aan de slag met duurzaamheid

Worstel jij bij het maken van de juiste (beleid)keuzes op het gebied van duurzaamheid? Of heb je al een goed beleidsplan en kun je hulp gebruiken bij het creëren van draagvlak binnen je organisatie? Ik ontzorg je graag bij strategievorming tot de toepassing van duurzaamheid op projectniveau.

Liever eerst even sparren? Bel gerust!

 

Neem contact op

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor interessante artikelen en de laatste ontwikkelingen. Laat je e-mailadres achter en ontvang ieder kwartaal onze nieuwsbrief.