menu
sluiten
menu sluiten

Inspirerende inzichten tijdens de Provadi Kennissessie

Afgelopen woensdag organiseerde Provadi een inspirerende kennissessie gericht op conceptueel bouwen. Het event vond plaats op het hoofdkantoor van Barli te Uden, waarbij alle deelnemers gastvrij werden ontvangen. Vooraanstaande experts deelden hun inzichten met een geïnteresseerd publiek bestaande uit gemeentes, woningcorporaties en vakspecialisten.
 
De sessie werd ingeleid door Erik Schampers, kwartiermaker op het gebied van conceptueel en duurzaam bouwen. Schampers moedigde deelnemers aan hun denkpatronen te verruimen en traditionele benaderingen binnen de bouwsector te herzien. Hij benadrukte de cruciale rol van circulaire en duurzame bouwmethoden als antwoord op de hedendaagse milieuproblematiek en de groeiende vraag naar energie-efficiënte oplossingen.

Vervolgens was het de beurt aan John van der Doelen, Directeur Barli, die de aanwezigen meenam in de innovatieve oplossingen die deze organisatie in de loop der jaren heeft ontwikkeld om de aanzienlijke uitdaging van versnelde woningbouw aan te gaan. Aansluitend kregen deelnemers de unieke kans om een rondleiding te maken door de fabriek. Dit bood een intrigerende inkijk in het productie- en assemblageproces van duurzame en circulaire bouwelementen. Van der Doelen leidde de groep langs geavanceerde productielijnen en liet zien hoe Barli innovatieve technologieën inzet om efficiënt te produceren met een minimale impact op het milieu.

Namens Provadi en alle belangstellenden willen wij Erik Schampers en John van der Doelen nogmaals hartelijk bedanken voor hun waardevolle bijdrage en toewijding aan deze kennissessie.

 

 

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor interessante artikelen en de laatste ontwikkelingen. Laat je e-mailadres achter en ontvang ieder kwartaal onze nieuwsbrief.