menu
sluiten
menu sluiten

Een terugblik op een succesvol jaar en de vooruitzichten voor 2024!

Nu we de laatste dagen van 2023 tellen, ontstaat er ook altijd een moment om even stil te staan bij afgelopen jaar. Een jaar vol prestaties, groei en samenwerking. Een jaar waarin focus op de organisatie en ons team leidde tot mooie resultaten. Met een stevige basis van succes uit 2022 heeft 2023 deze lijn voortgezet, waarbij Provadi zich blijft profileren als een expert in Gebiedsontwikkeling en Vastgoedmanagement.

Succesvolle ontwikkelingen 
Dit jaar stond in het teken van het versterken van ons team met kennisexperts die zich specialiseren in gebiedsontwikkeling en vastgoedmanagement. Parallel aan het uitbouwen van ons netwerk aan opdrachtgevers, waardoor we in staat waren om onze expertise toe te passen en toegevoegde waarde te tonen.

Dankbaar zijn wij voor het vertrouwen van onze opdrachtgevers en netwerkpartners, dat leidde tot een heel mooi resultaat en een sterk fundament om verder te bouwen aan de ambities voor 2024-2026.

Focus op groei en ontwikkeling 
In 2023 lag de nadruk op multidisciplinaire zelfontplooiing, met als hoogtepunt de succesvolle kennissessie over “Conceptueel bouwen”. Dit is een prestatie waar we met een positief gevoel op terugkijken. Ons doel is dan ook om deze aanpak in 2024 verder te integreren in de bedrijfsvoering.

Projectresultaten en samenwerkingspartners 
Gedurende dit jaar behaalden we mooie resultaten waar we trots op zijn, zoals gebiedsvisies, een masterplan centrumontwikkeling, woningbouwversnelling en een gebiedsgericht verduurzamingsprogramma. Voor de toekomst blijven we investeren in onze ontwikkeling in het kader van interpersoonlijke vaardigheden maar ook in het kader van de Omgevingswet. Voldoende uitdaging dus voor 2024!

Met onze vastgoedinspecteurs en adviseurs droegen we afgelopen jaar een steentje bij door het opstellen van TDD’s, (D)MJOP’s en propertymanagement. De collega’s van vastgoedbeheer startten dit jaar met het uitrollen van het Bloxs platform voor het nog verder ontzorgen van vastgoedbezitters en huurders. Om zo in alle opzichten een meer efficiëntere en klantgerichte dienstverlening aan te kunnen bieden.

Het team Vastgoedmanagement breidde haar expertises projectmanagement en directievoering uit met projectondersteuning en contractmanagement. Hiermee bereiden we ons, in het kader van de ketensamenwerking, goed voor op de impact van de wet Kwaliteitsborging die in 2024 naar verwachting meer invloed zal hebben op de organisatie en bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers.

Al deze mooie projecten zijn direct of indirect resultaat van het jarenlang bouwen aan een sterk netwerk. Uiteraard hopen we volgend jaar weer een succesvolle bijdrage te leveren aan de ons toebedeelde initiatieven.

Vooruitzichten voor 2024 
Samen bouwen aan een fijne leefomgeving, daar gaat ons hart sneller van kloppen. Daarom verheugen we ons op het nieuwe jaar, waar de aandacht gaat naar het verstevigen van onze positie als kennispartner. De focus ligt op het uitbreiden van onze vakdisciplineteams in “Gebiedsontwikkeling”, “Vastgoedmanagement” en “Inspectie, Advies en Beheer”.

We kijken ernaar uit om nieuwe collega’s welkom te heten. Die ons gaan helpen om te voldoen aan de groeiende vraag naar onze diensten en om projecten effectief te blijven ondersteunen en uitvoeren in de regio’s Noord-Brabant, Limburg en Zuid-Holland.

Proost op een mooie toekomst met perspectieven  
Met het team proosten wij deze week op wat het jaar 2024 zal brengen. Op nieuwe uitdagingen, mooie successen én succesvolle samenwerkingen. Namens het hele team van Provadi wensen wij iedereen een heerlijke kerst en een feestelijk einde van 2023.

Proost!

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor interessante artikelen en de laatste ontwikkelingen. Laat je e-mailadres achter en ontvang ieder kwartaal onze nieuwsbrief.