menu
sluiten
menu sluiten

Doorvragen en luisteren dat is de kunst!

Yannick is begin april bij Provadi gestart in de rol van Business Developer. Wat zijn rol precies inhoudt en wie Yannick is lees je hieronder.

Yannick maakt vanaf begin april deel uit van het Business Development team van Provadi. “De combinatie tussen het contact met de opdrachtgever en met onze collega’s die bij de opdrachtgever werken, vind ik het allerleukste”, vertelt Yannick.

“Weten wat er speelt bij opdrachtgevers, het contact warm houden en hen vervolgens kunnen helpen met interim- of adviesvraagstukken, dat maakt dat ik deze functie zo leuk vind. Ik kan van nature goed luisteren, al zeg ik het zelf. Daarbij komt dat je in deze functie goed moet kunnen doorvragen om de vraag van de opdrachtgever helder te hebben. Als ik weet wat er speelt binnen een project, organisatie of team heb ik snel in kaart gebracht wat zijn of haar organisatievraag is. Daarna ga ik aan de slag met dé oplossing. Dat puzzelen vind ik echt uitdagend”, zegt Yannick.

Naast het puzzelen 😉 houdt Yannick van kokerellen, lekker eten en goede wijntjes drinken. En dat komt goed uit want dat bourgondische leven sluit goed aan bij de Brabantse gezelligheid die Provadi kent.

Benieuwd wat Provadi voor jouw expertise- of capaciteitsvraagstukken binnen jouw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact op met Yannick.

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor interessante artikelen en de laatste ontwikkelingen. Laat je e-mailadres achter en ontvang ieder kwartaal onze nieuwsbrief.