menu
sluiten
menu sluiten

De unieke werksfeer bij Provadi

Deze blog gaat over Stijn en hoe hij de sfeer bij Provadi ervaart. Ik heb hem leren kennen tijdens zijn stage en sinds het succesvol afronden van zijn studie, werkt hij bij ons. Een enthousiaste jongen met veel passie voor design en marketing. Stijn werkt vanwege zijn autisme onder begeleiding bij Provadi. We zijn blij dat we hem een werkplek kunnen aanbieden, want hij werkt met veel plezier bij ons.

Tegelijkertijd is hij echt een aanwinst voor ons team, want we krijgen veel van hem terug. Niet alleen mooie producten, maar ook een fijne collega. Daarnaast motiveert hij ons aan om niet altijd met de auto naar het werk te komen. Zelf fietst hij namelijk iedere dag een slordige 40 kilometer van Son naar ons kantoor in Waalre. Dat zegt toch wel wat Stijn er voor over heeft om hier te werken. In de rest van de blog laat ik hem aan het woord, zodat jij kan lezen hoe de sfeer bij Provadi is.

Iedere dag komt Stijn op de fiets naar het werk

‘Werken bij Provadi is beleven om de kennis tot je te nemen’

“Als ik ’s ochtends met de fiets aankom op het werk, kom ik door de poort. Vanuit daar kijk ik de prachtige tuin binnen. Vanuit daar loop ik door naar de prachtig herstelde Villa Treeswijk, waar we tijdelijk gevestigd zijn. Ons hoofdkantoor is de boerderij naast de villa, maar daar wordt nog hard aan gewerkt. Eenmaal binnen voel ik mij altijd welkom. Iedereen begroet je en samen werken we hard om Provadi op de kaart te zetten. En om de dag gezond te beginnen, deel ik met mijn collega’s mandarijnen.

In mijn rol als content marketeer ben ik veel bezig met onderzoeken en creativiteit. Bij Provadi krijg ik zeeën van inspiratie. Als ik bijvoorbeeld even vast zit in mijn werk, neem ik een wandeling in onze tuin. Doordat de tuin zo groot is en er veel natuur is, komt mijn creativiteit weer gemakkelijk op gang.

‘Werken bij Provadi is beleven om de kennis tot je te nemen’ want elke dag heeft voor mij weer een nieuwe uitdaging. Voor mij is het belangrijk om elke dag een nieuwe uitdaging aan te gaan en ervan te leren. Dan pak ik zoveel op dat ik het druk heb, maar dat vind ik alleen maar fijn. Het is daarom niet gek dat mijn bureau af en toe vol ligt met notities.”

Stijn en Sylt, onze kantoorhond

Sylt, onze kantoorhond

“Tijdens de lunch zitten we altijd samen. Nu is het even anders door de coronamaatregelen, maar gelukkig zie ik mijn collega’s nog wel. Ook al is het in een kleinere bezetting, het is nog steeds gezellig. Zo nu en dan komt Sylt, onze kantoorhond, langs om de dag bij mij en mijn collega’s te liggen. Af en toe gaan we samen naar buiten en rennen we een stuk door de tuin. Niet alleen om mijn ogen wat rust te geven, maar ook om weer energie te krijgen.

Aan het einde van de dag, onderweg naar mijn fiets, zeg ik iedereen gedag. Ik merk dat iedereen dan met dezelfde drive werkt als dat we ’s ochtends zijn gestart. Dat past ook goed bij hoe ik Provadi zie namelijk een actieve, leerzame en open werkomgeving. Dus ik wil je zeker meegeven om de kop koffie bij Provadi te overwegen.”

Spreekt de werksfeer bij Provadi je aan? Dan zit je volgens mij bij Provadi op de juiste plek. Bel ons op en dan bespreken we of we een leuke functie voor jou hebben.

Bekijk onze vacatures

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor interessante artikelen en de laatste ontwikkelingen. Laat je e-mailadres achter en ontvang ieder kwartaal onze nieuwsbrief.