menu
sluiten
menu sluiten

Altijd scherp blijven want geen pand is hetzelfde

Jos de Wit, onze nieuwe collega, stelt zich graag aan je voor. Begin maart is Jos gestart bij Provadi als Adviseur Vastgoedbeheer. Jos neemt een flinke rugzak met ervaring mee en daar gaan onze opdrachtgevers vast en zeker heel blij mee zijn. In deze blog lees je wie Jos is en wat er precies in zijn rugzak zit.

Expertise op gebied van beheer en onderhoud

Jarenlang al is Jos werkzaam in het vastgoedmanagement, in verschillende rollen. We mogen wel stellen dat Jos een echte specialist is. Hij heeft lange tijd in de bouwwereld gewerkt als bouwkundig tekenaar bij architecten- en constructiebureaus en bij verschillende aannemers. In de loop van de jaren werd zijn werk uitgebreid en werd zijn expertise gevraagd op het gebied van beheer en onderhoud van vastgoed.

De deadline halen gaf een kick

“Ik heb door de jaren heen veel verbouw- en onderhoudsprojecten mogen begeleiden namens diverse gemeentes, kerkelijke organisaties en schoolbesturen. Denk aan bijvoorbeeld grote verbouwingen van verschillende schoolgemeenschappen. Je kunt je voorstellen dat er nogal wat komt kijken bij grootschalige verbouwprojecten. Het gaf een kick als je, in het geval van zo’n grote verbouwing van verschillende schoolgebouwen, de deadline haalt en aan het einde van het project of schoolvakantie de kinderen weer gebruik kunnen maken van hún school,” vertelt Jos.

“Mijn carrière gaat verder, ik werd gevraagd om inspecties uit te voeren voor het onderhoud van gemeentelijk vastgoed zoals brandweerkazernes, een oud theater. En later bij verschillende woningcorporaties, schoolbesturen en industriële vastgoedeigenaren. Ik stelde MJOP’s (meerjarenonderhoudsplan) op, inspecteerde het vastgoed, nam conditiemetingen op – op basis van NEN 2767 – en gaf hen inzicht en advies op maat over het vastgoed. In deze periode heb ik veel ervaring en kennis van het vastgoedsoftwaresysteem O-prognose opgedaan,” vervolgt Jos, “iets waar ik nog dagelijks profijt van heb.”

Scherp blijven is belangrijk

“En nu aan de slag bij Provadi, waar ik een fijne werksfeer ervaar en met een leuke club collega’s mag samenwerken. Ik help onze opdrachtgevers met het geven van inzicht in hun vastgoedbezit. Het is uitdagend omdat het advies over het soort object telkens verschilt; woningen, zorgcentra, oude panden, kantoren of een kerk. Het is belangrijk om scherp te blijven, want geen enkel object, pand of locatie is hetzelfde. Daarom is dit werk zo leuk!” sluit Jos af.

Advies op maat voor jouw vastgoed

Met een goede, grondige inspectie van vastgoed en een advies op maat voor jouw vastgoed krijg je als eigenaar inzicht en overzicht in jouw vastgoedportefeuille. Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw vastgoed? Neem dan contact op met Jos.

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor interessante artikelen en de laatste ontwikkelingen. Laat je e-mailadres achter en ontvang ieder kwartaal onze nieuwsbrief.