menu
sluiten
menu sluiten

Altijd op de hoogte met de nieuwsbrief van Provadi

Wil jij op de hoogte blijven van ontwikkelingen op de vastgoedmarkt en van het laatste Provadi-nieuws? Mis niets meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, je ontvangt één keer per kwartaal een e-mail van ons.

Benieuwd wat je in de nieuwsbrief van augustus kunt lezen? Lees dan verder!

Regen zorgt voor spanning op de vastgoedmarkt. Ik bedoel niet de geweldige medailleregen voor TeamNL op de Olympische Spelen en hopelijk ook op de Paralympische Spelen. Ik heb het over de regen aan maatschappelijke speerpunten, zoals initiatieven rondom energietransitie, de woningbouwopgave tot 2030 en de invoering van de omgevingswet. Er wordt veel gevraagd van vastgoedprofessionals.

Samenwerken en kennisdelen is key. Ik ben daarom trots dat we Provadi flink hebben kunnen uitbreiden en dat ons team, samen met het netwerk, alle expertises binnen het bouw- en ontwikkelproces vertegenwoordigt. Mede door de uitdagingen op de vastgoedmarkt, hebben wij samen met onze opdrachtgevers mooie resultaten weten te behalen. Wij gaan ook altijd voor goud. Jij ook?

Naar de nieuwsbrief

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor interessante artikelen en de laatste ontwikkelingen. Laat je e-mailadres achter en ontvang ieder kwartaal onze nieuwsbrief.