menu
sluiten
menu sluiten

Laatste 5 plekken beschikbaar voor Provadi Inspiratiesessie op 27 juni!

Bij Provadi geloven we sterk in de kracht van samenwerking en het delen van kennis. Daarom organiseren we op 27 juni de inspiratiesessie: ‘’Samen sterker: Ondernemend samenwerken voor betekenisvolle impact in assetmanagement’’.

Tijdens deze sessie willen we deelnemers ondersteunen en helpen om verschillende vormen van samenwerking te ontdekken en toe te passen binnen de bedrijfsvoering of samenwerkingsverbanden. Ons doel is om een omgeving te creëren waar inspiratie, kennis en connecties samenkomen. We willen een mindset meegeven waarbij we meer gericht zijn op het leveren van een maatschappelijke bijdrage en het centraal stellen van de eindgebruiker in ons werk.

We hebben twee gerenommeerde experts uitgenodigd om hun waardevolle inzichten en ervaringen te delen: Mischa Coenen en Ronald van Nattem. Mischa brengt jarenlange ervaring als assetmanager in de sociale huisvesting mee, terwijl Ronald een expert is op het gebied van ondernemend samenwerken. Meer informatie over beide experts lees je in dit document.

Er zijn nog 5 laatste plekken beschikbaar voor deze inspiratiesessie. Bent u geïnteresseerd in deelname? Stuur dan snel een mail met uw gegevens en organisatie naar b.dekkers@provadi.com en we laten spoedig weten of uw aanwezigheid tijdens deze dag kan worden bevestigd.

Datum: donderdag 27 juni
Locatie: omgeving Eindhoven
Tijden: 16:00-20:00

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor interessante artikelen en de laatste ontwikkelingen. Laat je e-mailadres achter en ontvang ieder kwartaal onze nieuwsbrief.