menu
sluiten
menu sluiten

Vacature – Business Developer

“Ben jij een enthousiaste professional met een sterke commerciële instelling, die gedreven wordt door het leggen van nieuwe connecties in het ruimtelijke domein bij (semi) overheden in Noord-Brabant en Limburg?” 

Ben jij een gedreven professional met een passie voor het (uit)bouwen van een relatienetwerk binnen het segment gebiedsontwikkeling? Dan is Provadi op zoek naar jou! Als Business Developer krijg je de kans om ons klantennetwerk in Zuid-Nederland uit te breiden en waardevolle relaties op te bouwen bij gemeenten, provinciën en bijvoorbeeld woningbouwcorporaties.

Wie zijn wij?

Provadi is een vastgoedadviesbureau gevestigd in Waalre (vlakbij Eindhoven). Wij zijn gespecialiseerd in gebiedsontwikkeling en vastgoedmanagement. Door inzet van onze kennis en expertise op het gebied van onder andere; gebiedsvisies, transformaties, inspecties, vastgoedbeheer, contractmanagement en projectmanagement ondersteunen en adviseren wij opdrachtgevers zoals woningcorporaties, gemeenten, zorg & onderwijs om te komen tot optimaal vastgoedmanagement en de optimale uitvoer van vastgoedprojecten. Ons team telt momenteel 37 collega’s verdeeld over 3 vakgroepen.

Over de functie

Ben jij verantwoordelijk voor het uitbreiden van het klantennetwerk van Provadi in Zuid-Nederland? Initieer contact en brengsamenwerkingen op gang door acquisitie en accountmanagement om langdurige, duurzame relaties te bestendigen. Je introduceert Provadi, en tijdens persoonlijke ontmoetingen breng je de behoeften van je gesprekspartners duidelijk in kaart. Bij vervolgafspraken is een van onze technische consultants aanwezig om het projectplan te bespreken. Jij initieert netwerkbijeenkomsten waarin kennis- en netwerkdelen centraal staat; innovatie werkwijzen, ketensamenwerkingen en andere ontwikkelingen.
Je inzet stopt niet zodra de opdrachtgever heeft getekend; integendeel, hier begint de langdurige en opbouwende relatie!

Wat breng jij mee?

Wij zoeken een teamspeler, omdat samenwerking de weg is naar vooruitgang. Een verbinder die goed kan luisteren, doorvragen en vooral een doorzetter is. Je bent communicatief sterk en gaat door waar anderen stoppen. Daarbij beschik je minstens over de volgende eigenschappen:

  • Je beschikt over een voltooide HBO-opleiding;
  • Je voelt een sterke verbondenheid met de vastgoed- en gebiedsontwikkelingssector;
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als salesprofessional binnen een dienstverlenende sector.

Als ‘’Provadist’’ werk je vanuit je hart, ben je sterk in verbinden en geloof je in wederkerigheid. Je bent flexibel en kunt je vereenzelvigen met je opdracht en opdrachtgever. Je bent ondernemend, proactief en durft verantwoordelijkheid te nemen. Werken met oogkleppen op is jou vreemd. Je beschikt over een gezonde dosis flair en schroomt niet om in de bekende spiegel te kijken. Als Provadist blijf je in ontwikkeling om een sterkere professional te worden en (door) te groeien. Hier krijg je binnen ook de ruimte voor.

Wat bieden wij?

Wij geloven sterk in het belang van de afstemming tussen jouw verwachtingen, ervaringen, ambities en wensen. In ieder geval staan wij garant voor het volgende:

  • Een afwisselende en uitdagende job met veel verantwoordelijkheid;
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en eigen inbreng;
  • Een prettige werkomgeving binnen een ambitieus, professioneel en zeer gemotiveerd team;
  • Diversiteit in het werkveld; werken aan projecten voor onze opdrachtgevers in het private en publieke domein;
  • Brabantse gezelligheid;
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en eigen inbreng;
  • Een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden is voor ons het uitgangspunt, met daarnaast de keuze uit een leaseauto of mobiliteitsbudget, een laptop en telefoon.

Solliciteren
We maken graag kennis met jou! Wil jij solliciteren of ontvang je graag eerst nog meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Bas Dekkers via +31(0)6 11793620. Spreekt dit je aan als ideale baan? Mail jouw CV met een korte motivatie naar b.dekkers@provadi.com

 

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor interessante artikelen en de laatste ontwikkelingen. Laat je e-mailadres achter en ontvang ieder kwartaal onze nieuwsbrief.