menu
sluiten
menu sluiten

Vacature – Projectontwikkelaar

Van initiatief/investering naar realisatie

Als Projectontwikkelaar bij Provadi ben je integraal verantwoordelijk voor het gehele ontwikkelingstraject, van initiatief tot en met de realisatiefase van een project – je bent gedelegeerd ontwikkelaar.

Je bent betrokken bij de acquisitiefase van nieuwe projecten, diverse gebiedsontwikkelingen (zowel grondexploitatie als opstalexploitatie) alsmede woningbouwontwikkelingen op locaties in Zuid-Nederland. Op basis van kennis en ervaring bepaal jij de financiële haalbaarheid en stel je StiKo’s op. Vastgoedberekeningen kennen voor jou geen geheimen. Je begeleidt het proces rondom het stedenbouwkundig plan, RO-procedures, het PvE, VO en DO, de aannemersselectie en de bouw. In deze functie ben jij dus verantwoordelijk voor alle projectfasen, een integrale aanpak als projectontwikkelaar, van A tot Z.

Met jouw bagage en commerciële affiniteit houd je de financiële kaders in ’t oog. Voor Provadi ben jij de verbindende factor, de spin in het web, een sterke gesprekspartner met een flinke bagage als Ontwikkelaar. Je gaat het gesprek aan met de diverse stakeholders in de projecten zoals gemeenten, adviesbureaus en aannemers. Je gelooft in wederkerigheid en beschikt over een gezonde dosis flair en je schroomt niet om in de bekende spiegel te kijken. Als “Provadist” blijf je in ontwikkeling om een sterkere professional te worden. Hier krijg je binnen Provadi ook de ruimte voor.

Wensen

Van nature ben jij realistisch, creatief en een sterk conceptueel denker. Je stelt guidelines op prijs, maar je zoekt ook de ruimte om op basis van jouw ervaringen en ideeën een eigen invulling te geven aan projecten.

Je hebt een goede basis gelegd met een opleiding op tenminste HBO/WO niveau, bij voorkeur Bouwkunde of Vastgoed & Makelaardij. Naast een flinke dosis werkervaring die je hebt opgedaan bij een ontwikkelende bouwonderneming of projectontwikkelaar. Ook breng je levenservaring en positieve  energie mee om er samen met het team een succes van te maken. Je hebt ervaring met leidinggeven in bouwteamverband en het aansturen van aannemers en adviseurs.

Verwachtingen

Wij zijn ervan overtuigd dat die moeten aansluiten bij jouw ervaringen, ambities en wensen. Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden is voor ons vanzelfsprekend met daarnaast de keuze voor een mobiliteitsbudget een laptop en telefoon.

Jij bent zelf verantwoordelijk voor de invulling van je werk, denk aan werktijden of flexibel werken. Ook verwachten we van jou dat je 10% van jouw werktijd investeert in jezelf en daarmee in Provadi – in het kader van multidisciplinaire zelfontwikkeling samen met jouw collega’s.

Provadi

Wij zijn consultancy bedrijf met mooie groei-ambities en uitdagend ontwikkelportfolio voor de komende jaren. Wij beantwoorden bouwtechnische expertisevraagstukken binnen ontwikkeling, de realisatie- of begeleiding van de bouw en het beheer. Provadi is een professionele organisatie waarin we met een team van collega’s allemaal geloven in het nemen van verantwoordelijkheid, wederkerigheid en multidisciplinaire zelfontwikkeling. Daarmee maken wij het verschil.

Onder het motto delen is vermenigvuldigen delen wij graag onze kennis en netwerken en zijn daarmee van uitzonderlijke toegevoegde waarde voor opdrachtgevers. De droom van veel bedrijven, maar het kan dus echt en wij doen dat.

Solliciteren

Word jij enthousiast van deze functie en ben je ervan overtuigd Provadi te kunnen versterken?

Solliciteer nu

Deze link brengt je naar Careerat, een applicatie waar je eenvoudig kan solliciteren. Je ontvangt daarna automatisch gegevens om in te loggen, waarna je zelf kan inzien wat de procedure, de status van je sollicitatie en de volgende stap is.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem contact op met Harold Bijnen, corporate recruiter, via 06 52 30 88 65 of recruitment@provadi.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor interessante artikelen en de laatste ontwikkelingen. Laat je e-mailadres achter en ontvang binnenkort onze allereerste nieuwsbrief.