menu
sluiten
menu sluiten

Vacature – Uitvoerder Afbouw

Zorg jij voor een optimale ontzorging rondom de afbouw?

Als Uitvoerder afbouw kom jij ons leuke en enthousiaste team versterken. Je geeft dagelijks leiding aan bouwplaats medewerkers van (complexe) nieuwbouw of renovatie projecten. Je bewaakt de voortgang en kwaliteit van het werk. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de inzet van mensen en middelen en een doelmatige administratie als het gaat om materiaal, materieel en tijd.

Samen met het projectteam en de afdeling heb je geregeld overleg en treed je op als vraagbaak en aanspreekpunt. Jij bent namelijk de persoon met kennis van bijvoorbeeld systeemwanden, plafonds en hoogwaardige afwerkingen. Tijdens je werk heb je contacten met opdrachtgevers, gebruikers, toeleveranciers en onderaannemers. Je rapporteert je werkzaamheden aan de bouwplaatsmanager binnen het projectteam.

Onze wensen

Je beschikt over bouwkundige kennis en een opleiding op minimaal MBO niveau. Je hebt een aantal jaren ervaring als uitvoerder binnen de afbouw op utiliteitsprojecten. Het is daarnaast belangrijk dat je flexibel, stressbestendig en pragmatisch ingesteld ben en daarnaast beschik je over goede communicatieve eigenschappen in Nederlands en Engels.

Wat je mag verwachten

Onze mensen zijn de belangrijkste succesfactor. Vanuit deze overtuiging biedt Provadi gezonde, veilige en motiverende werkomgeving. Daarbij staan onze gedeelde normen en waarden, hoe gaan we om met elkaar, de omgeving en onze klanten, centraal.

Wij zijn ervan overtuigd dat die moeten aansluiten bij jouw ervaringen, ambities en wensen. Een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden is voor ons het uitgangspunt met daarnaast de keuze uit een leaseauto of mobiliteitsbudget, een laptop en telefoon.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de invulling van je werk, denk aan werktijden of flexibel werken. Ook verwachten we van jou dat je 10% van jouw werktijd investeert in jezelf, in het kader van multidisciplinaire zelfontplooiing – kennis, netwerk, persoonlijke ontwikkeling – samen met jouw collega Provadisten, dat alles in een bijzondere en inspirerende werkomgeving.

Jij als “Provadist”

Als echte “Provadist” werk je vanuit je hart, je bent sterk in het verbinden van mensen en je gelooft in wederkerigheid. Je bent flexibel en kunt je vereenzelvigen met je opdracht en opdrachtgever. Je bent ondernemend, pro-actief en durft verantwoordelijkheid te nemen. Werken met oogkleppen op is jouw vreemd. Met jouw bagage houd je de financiële kaders in ’t oog. Je beschikt over een gezonde dosis flair en schroomt niet om in de bekende spiegel te kijken.

Provadi

Wij zijn een vastgoed consultancybureau met veel ervaring en mooie groei-ambities. Wij zijn actief op het gebied van woningbouw, zorg, onderwijs en industrie. Onze diensten beslaan het gehele proces, van initiatief, gebiedstransformatie, begeleiding tijdens de realisatiefase tot en met beheer en onderhoud. Provadi staat voor professionaliteit, expertise, verantwoordelijkheid en wederkerigheid. Daarmee maken wij het verschil. Door de intensieve samenwerking met verschillende partners zoals Mastade, kunnen we ook daar mooie en concrete vraagstukken aanbieden aan onze Provadisten!

Provadi gelooft in multidisciplinaire zelfontwikkeling en wederkerigheid – door onze kennis en netwerken te delen – zijn wij van uitzonderlijke toegevoegde waarde voor opdrachtgevers. Daar maken wij het verschil.

Solliciteren

Word jij enthousiast van deze functie en ben je ervan overtuigd Provadi te kunnen versterken?

Solliciteer nu

Deze link brengt je naar Careerat, een applicatie waar je eenvoudig kan solliciteren. Je ontvangt daarna automatisch gegevens om in te loggen, waarna je zelf kan inzien wat de procedure, de status van je sollicitatie en de volgende stap is.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem contact op met Harold Bijnen, corporate recruiter, via 06 52 30 88 65 of recruitment@provadi.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor interessante artikelen en de laatste ontwikkelingen. Laat je e-mailadres achter en ontvang binnenkort onze allereerste nieuwsbrief.