menu
sluiten
menu sluiten

Nieuwe collega’s: Tom en Kjeld

2021 is goed begonnen met de groei van het team. Tom Martens gaat aan de slag als Adviseur Beheer en Onderhoud en Kjeld van Kemenade versterkt Provadi als Junior Business Consultant.

“Wat mij aanspreekt, is dat Provadi werkt als gedelegeerd opdrachtgever,” legt Tom uit. “Hierdoor ben ik al vanaf de ontwikkeling betrokken bij het project en kunnen we dan al keuzes maken omtrent het beheer en onderhoud na de oplevering. Dit maakt het schrijven van passende beleidsplannen een stuk leuker en interessanter. Daarnaast ligt er een serieuze uitdaging vanwege de grote portefeuille aan vastgoed van de opdrachtgevers.”

Kjeld is ook erg enthousiast over zijn nieuwe rol. “Ik wil mijzelf ontwikkelen als professional en ik zie bij deze ondernemende partij veel mogelijkheden. Ik wil de wereld van vastgoed echt eigen maken. De multidisciplinaire zelfontplooiing is hierin een belangrijk aspect voor mij. Ik geloof dat ik hier veel kan leren van mijn collega’s en de aanwezige expertises binnen Provadi.”

Welkom Tom en Kjeld!

Ben je nieuwsgierig wat wij als gedelegeerd opdrachtgever voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 088 – 776 82 34 of de contactpagina.

Nieuwe collega's Tom Martens en Kjeld van Kemenade

 

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor interessante artikelen en de laatste ontwikkelingen. Laat je e-mailadres achter en ontvang binnenkort onze allereerste nieuwsbrief.