menu
sluiten
menu sluiten

Eric’s eerste maand bij Provadi: “mijn ‘wittebroodsweken’ zijn voorbij”

1 september jl. ben ik begonnen als business consultant bij Provadi dus de wittebroodsweken zijn nu afgelopen. De term “wittebroodsweken” wordt normaal gesproken meestal gebruikt bij huwelijken. Maar ja, een arbeidsovereenkomst aangaan heeft voor mij wel degelijk raakvlakken met een huwelijk. Sterker nog, vaak zie je je collega’s meer uren per dag dan je echtgeno(o)t(e). In een baan moet je het, net als in een huwelijk, ook samen doen. Samen bouwen aan een toekomst voor je afdeling of voor je bedrijf. En dat laatste doe ik nu voor Provadi.

Mijn jarenlange ervaring met het ontwikkelen van uiteenlopende vastgoedprojecten is een goede basis voor mijn werk als business consultant bij Provadi. Ik heb in dezelfde schoenen gestaan als veel van onze opdrachtgevers en weet dus waar zij tegen aan lopen, waar zij mee te maken hebben. Ik ken het proces van vastgoedontwikkeling van a tot z en kan derhalve gedegen advies geven en passende oplossingen bieden voor hun vragen.

Met mijn directe collega’s Bas en Bram bouw ik verder aan Provadi. Het was wel even omschakelen voor mij, want ik was niet gewend om met meerdere collega’s bij elkaar in 1 kantoor te zitten. Inmiddels ben ik er aan gewend en vind ik het heel inspirerend en constructief. Korte lijntjes, snel even een idee uitwisselen, dat werkt perfect. Direct antwoord geven of krijgen op een vraag, maar ook een grap tussendoor maakt het werken heel plezierig. En dat is wat wij bij Provadi belangrijk vinden. Plezier hebben in je werk, dat is wat we willen.

Ik heb inmiddels al vele gesprekken gevoerd met (potentiële) opdrachtgevers en interessante kandidaten die we graag binnen ons team willen hebben. Onze manier van werken, waarbij de mens centraal staat en alles wat we doen gericht is op lange termijn relaties en wederkerigheid, wordt zeer positief ontvangen. Deze waarden zijn de afgelopen jaren veelal naar de achtergrond verdrongen. Ik merk dat mensen blij zijn dat wij hier wel aandacht voor hebben. Onze leefwereld, sociaal maar vooral ook zakelijk, is individualistischer en onpersoonlijker geworden en dat willen wij graag veranderen. En nu blijkt al ….. het kan echt.

Al met al bevalt het mij uitstekend. Hoewel de “wittebroodsweken” voorbij zijn wijzen alle voortekenen op een lang en gelukkig “huwelijk”.

Neem gerust contact met mij op om vrijblijvend kennis te maken en samen te onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Tot ziens!

Eric

Wil je weten of Eric je verder kan helpen in jouw sector?

Lees meer over de sectoren

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor interessante artikelen en de laatste ontwikkelingen. Laat je e-mailadres achter en ontvang binnenkort onze allereerste nieuwsbrief.