menu
sluiten
menu sluiten

Fred Tosserams benoemd tot Algemeen Directeur bij Provadi Groep

Fred Tosserams is per 1 oktober benoemd tot Algemeen Directeur bij Provadi Groep. In deze nieuwe rol is Tosserams verantwoordelijk voor de activiteiten binnen vastgoedconsultancybureau Provadi, Prova Facilitair Beheer en Schoonmaak en Prova Beheer en Onderhoud. Zijn eigen onderneming Tosserams, gericht op het proces van werving en selectie, is per 1 oktober ook ondergebracht bij Provadi Groep.

“Ik ben verheugd over de nieuwe rol van Fred binnen onze organisatie” zegt eigenaar Dennis Geene. De heren hebben bij een andere organisatie jarenlang succesvol samengewerkt en kennen elkaar dus goed. “We hebben al op Fred kunnen rekenen voor de strategiebepaling van Provadi. Met zijn kennis, (management)ervaring en uitgebreide netwerk is Fred de aangewezen persoon om de functie van Algemeen Directeur te bekleden, om de groeiambities van de gehele groep te verwezenlijken. Ik had mij geen geschikter persoon kunnen voorstellen” aldus Geene.

Synergie

Als externe adviseur heeft Tosserams de blauwdruk van Provadi 2.0 mede vormgegeven. “De organisatie is opnieuw geprofileerd met een unieke propositie voor opdrachtgevers en werknemers. Dit heeft ervoor gezorgd dat in korte tijd veel successen behaald zijn. Het is nu mijn doel om de kennis die binnen de organisaties aanwezig is, op een slimme manier samen te brengen. Zo kunnen opdrachtgevers én wijzelf profiteren van de synergie tussen de verschillende entiteiten”, zegt Tosserams over de nieuwe uitdaging.

Tosserams

Volgens Geene is het een logische stap om de onderneming Tosserams te verwelkomen binnen de Provadi Groep: “In Nederland kampen we met een groot personeelstekort en dit geldt ook voor de sectoren waarin wij werken. Onze grootste uitdaging zit in het aantrekken van de echte toppers binnen het vastgoed, de bouw en de schoonmaakbranche. Tosserams is hierin bewezen succesvol, met een unieke werkwijze waarin de werkzoekende centraal staat. Alleen met de beste mensen aan boord gaat het ons lukken om het verschil te maken”.

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor interessante artikelen en de laatste ontwikkelingen. Laat je e-mailadres achter en ontvang ieder kwartaal onze nieuwsbrief.