menu
sluiten
menu sluiten

Vastgoed consultancy

Provadi is een vastgoedconsultancybureau met een team van deskundige en ervaren bouwkundig experts, gevestigd in de regio Eindhoven Noord-Brabant. Wij werken als gedelegeerd opdrachtgever in alle fases van een vastgoedontwikkelingstraject binnen de woning- en utiliteitsbouw, zorg, werken en onderwijs.

Onze expertises zijn duurzaamheid, projectontwikkeling, haalbaarheidsanalyses, gebiedstransformaties, vergunningstrajecten, werkvoorbereiding, begeleiding/directievoering tijdens de realisatie en het beheer en onderhoud.

Diensten in elke fase van de vastgoedcyclus

Of het nu gaat om de ontwikkeling van complete vastgoedprojecten of om een deelopdracht op het gebied van projectmanagement, duurzaamheid of beheer en onderhoud. Het is onze verantwoordelijkheid om opdrachtgevers zoveel mogelijk te ontzorgen bij elk vraagstuk. De specialisten van Provadi bieden inzicht en advies in elke fase van de vastgoedcyclus; van initiatief tot ontwikkeling en van realisatie tot exploitatie. Met aandacht en een strategische blik kunnen onze opdrachtgevers meer waarde halen uit hun vastgoed.

Onze diensten zijn onderverdeeld in:

  • Advies
  • (Ad) interim
  • Beheer

Naar alle diensten

Opdrachten

Omgeving Station Oost

Status: in ontwikkeling

Als Junior Projectmanager ondersteunt Provadist Frédérique te Riele bij de ontwikkeling van de Omgeving Station Oost in ‘s-Hertogenbosch. De gemeente zet de toon voor aangenaam grootstedelijk leven. Menselijke maat en nabijheid zijn waarden die de stad al eeuwen vitaal houden. Dit zijn waarden die ook in dit gebied het fundament gaan vormen.

Omgeving Station Oost wordt een gebied dat uitdaagt tot beweging en die bijdraagt aan de gezondheid van haar inwoners. Een wijk waar de verbinding tussen stedelijk leven en het landschap in de stad vorm krijgt. Ze verzilveren de unieke kans om, op een plek waar nu de grote schaal, leegte en infrastructuur domineren, 1.800 – 2.100 woningen toe te voegen.

 

Feringa Building

Status: realisatie

In Groningen realiseert Ballast Nedam het nieuwe gebouw voor Rijksuniversiteit Groningen. Met zijn 64.000 m2 BVO, 260 meter lang, 63 meter breed en vijf verdiepingen is de Feringa Building één van de grootste en meest indrukwekkende universiteitsgebouwen van Nederland. Daarnaast valt het duurzame karakter van het nieuwbouwcomplex op met 900 m2 aan zonnepanelen, warmtewisselaars, 2 bronnen voor warmte- en koudeopslag en is het aardgasvrij.

Provadi verzorgt voor Ballast Nedam de documentcontrole voor een feilloze aansluiting tussen voorbereiding en uitvoer.

Meer projecten.

Het verhaal van Provadi

Bij Provadi geloven we sterk in de kracht tussen enerzijds de opdrachtgevers en anderzijds de Provadisten. Deze wisselwerking zorgt ervoor dat Provadi echt van waarde kan zijn voor de opdrachtgever, maar ook dat consultants van Provadi blijven ontwikkelen en uitgedaagd worden om het maximale uit een opdracht te halen.

Lees het hele verhaal

Whitepaper Beheer en Onderhoud

Wat komt er kijken bij beheer en onderhoud?

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor interessante artikelen en de laatste ontwikkelingen. Laat je e-mailadres achter en ontvang ieder kwartaal onze nieuwsbrief.