Provadi-ICT

Informatie- en
communicatie
technologie

Provadi Algemeen

Provadi verbindt mensen

Provadi Algemeen

De landelijke payroll
en detachering specialist

Provadi BOUW

Bouwprojecten

Provadi Horeca

Horeca

Opdrachtgevers

Provadi speelt snel in op uw specifieke wensen, in verschillende functiegebieden. Of u nu op zoek bent naar een starter of specialist, voor een tijdelijke of vaste functie: wij zorgen voor flexibele en duurzame medewerkers.

Onze medewerkers zijn de ondernemers van zijn of haar eigen kansen, zij kiezen voor flexibiliteit maar zijn tegelijkertijd duurzaam inzetbaar. De Provadi medewerker werkt continue aan haar eigen menselijk kapitaal dat zij daarbij inzetten. Kapitaal in de vorm van een mix van kwaliteiten, talenten, enthousiasme, passie, inlevingsvermogen, drijfveren en waarden.

Payroll

Kiest u voor payroll medewerkers? Dan neemt Provadi het juridisch werkgeverschap van u over. U werft zelf uw medewerkers, maakt afspraken over hun salaris en meldt ze bij ons aan. Daarna verzorgen wij alles, van arbeidscontract opstellen en salaris uitbetalen tot werkgeverslasten afdragen en verzuim begeleiden. Op papier zijn de medewerkers in dienst bij ons, maar ze werken bij u op de werkvloer. Zo bespaart u tijd, heeft u minder rompslomp en loopt u minder risico. Daarnaast is uw personeel is in zorgvuldige handen!

Een payroll bedrijf is in feite een externe HR-afdeling voor uw bedrijf. Uw medewerkers zijn in dienst bij het payroll bedrijf en staan dus niet meer op uw loonlijst. U betaalt voor iedere werknemer een vast bedrag per gewerkt uur. Bij ziekte betaalt u niets. Doordat een payrollbedrijf zelf geen personeel werft, is een payrollkracht dus goedkoper dan een uitzendkracht.

Voordelen

  • Geen salarisadministratie;
  • Uitbetaling van loon wordt voor je verzorgd;
  • Je blijft zelf je medewerkers werven en aansturen;
  • Geen arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Je betaalt niet door bij ziekte.

Detacheren

Wilt u dat Provadi ook de werving en begeleiding voor u doet? Dan is detachering een goede optie! Detachering gaat iets verder dan alleen maar administratie. Wij nemen ook de werving & begeleiding van de medewerkers op ons. U krijgt een van onze detacheringsconsulenten op bezoek voor een duidelijke inventarisatie van uw opdracht. Hierna gaan wij voor u op zoek naar geschikte kandidaten en begeleiden deze hun hele loopbaan.

Detachering heeft alle voordelen van uitzendwerk, maar biedt u als organisatie meer zekerheid over de periode dat de uitzendkracht bij u werkzaam is.

Voordelen

  • Deskundige werving en selectie;
  • Ook een gedetacheerde medewerker is bij Provadi B.V. in dienst;
  • Net als bij uitzendwerk kan de periode van detachering worden verlengd.