Provadi Algemeen

Medewerkers en kandidaten

Provadi is de landelijke payrollspecialist. Maar u kunt op verschillende manieren via ons werken. We bemiddelen bijvoorbeeld ook in vaste banen en interim opdrachten. Een andere mogelijkheid is om gedetacheerd te worden. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Payroll

Op papier bent u bij Provadi in dienst, maar uw dagelijkse werk voert u gewoon uit bij uw opdrachtgever. Wij betalen uw salaris en regelen de arbeidsvoorwaarden. Wij verzorgen onder andere de personeels- en salarisadministratie voor je opdrachtgever en begeleiden ziekteverzuim en re-integratie. Zo weet u als werknemer zeker dat alles rond uw salaris, vakantiegeld, vakantiedagen en pensioen altijd goed geregeld is. Een hele geruststelling, ook voor uw opdrachtgever. Bovendien profiteert u ook nog eens van onze cao, extra voordelen en een pakket gunstige voorwaarden. Dat is natuurlijk mooi meegenomen. Daarnaast krijgt u natuurlijk deskundig antwoord op al uw vragen.

Voordelen

  • Profiteer van cao en extra voordelen
  • Deskundig advies
  • Gunstige voorwaarden

Detacheren

Een andere mogelijkheid is om gedetacheerd te worden. Dat betekent dat u in dienst komt van Provadi en dat wij u ‘uitlenen’ aan een werkgever. Dit kan zowel bij een organisatie waar u zelf hebt gesolliciteerd, als bij een opdrachtgever van Provadi waar wij u voor hebben geworven.

Provadi neemt in dat geval het werkgeverschap over van uw opdrachtgever: van loopbaanbegeleiding tot uw urenadministratie en van je arbeidsvoorwaarden tot de uitbetaling van je salaris. We letten daarbij op gelijkheid met uw collega’s die wel direct in dienst zijn bij uw opdrachtgever.

Detacheren kan voor bepaalde of onbepaalde tijd. Bij een overeenkomst voor bepaalde tijd spreken we van tevoren af hoe lang de opdracht gaat duren, daarna stopt de overeenkomst. Er zijn ook overeenkomsten voor onbepaalde tijd. In dat geval bent u vast bij ons in dienst en zorgen wij dat u steeds aan het werk blijft. Een groot voordeel is bovendien dat Provadi u ook begeleidt naar nieuw werk wanneer uw opdracht bij de huidige opdrachtgever afloopt.

Voordelen

  •  In dienst bij Provadi
  •  Deskundige en persoonlijke begeleiding
  •  Bepaalde of onbepaalde tijd